MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Vászolyiné Dobrosi Ágnes elnök, Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Találatok száma: 9

 

2015.09.19   Jubiláló fesztivál: Romantikus Reformkor

Minden évben megújul a Romantikus Reformkor fesztivál programja. Idén Mága Zoltán és zenekarának koncertjével nyitott a rendezvény és főúri magyar családok, a Batthyány és Teleki család leszármazottjai voltak a vendégek. Megrendezték a reformkori főzőversenyt is, ahol a különdíjat a hortobágyi húsos palacsinta nyerte el.

 

2014.09.20   Romantikus Reformkor fesztivál

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Romantikus Refomkor fesztivált Füreden. Az ősz leglátványosabb turisztikai rendezvényére sokan voltak kiváncsiak, és sok volt a résztvevő is, aki a 19.század viseletében vonult fel a kellemes őszi napsütésben a városban. A szép ruhákba öltözött hölgyekkel és urakkal három napon át lehetett fényképezkedni a parton.

 

2014.01.16   Új elnökség a turisztikai egyesület élén

Négy évre megválasztották a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület vezetőségét. Elnökként újra Vászolyiné Dobrosi Ágnes kapott bizalmat, az alelnökök, Böröcz Istvánt kivéve, kicserélődtek. Az egyesület bemutatta a kétéves turisztikai projekt eredményét is, milyen feladatokra költöttek 62 millió 600 ezer forintot.

 

2013.11.11   Borászati kiállítótér nyílt

Tőkétől a palackig címmel hiánypótló kiállítás nyílt a Tourinform iroda épületében. A Blaha utcában látahtó füredi-csopaki borvidék szőlőfajtáit, szőlőművelésének történetét bemutató ingyenesen látogatható kiállítást a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület pályázatból hozta létre.

 

2013.09.21   Romantikus Reformkor: Felvonulás és megnyitó

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület nyolc évvel ezelőtt, szezonhosszabbító szándékkal indította útjára a Romantikus Reformkor rendezvénysorozatot, idén minden eddiginél többen voltak kíváncsiak a felvonulókra és a kísérő rendezvényekre.

 

2012.12.06   Pénz a turizmusra

Az úgynevezett TDM II pályázat keretében hatvankét millió forintot költhet el jövő év végéig a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület marketingre, eszközbeszerzésre és rendezvényszervezésre. Már folyik a közbeszerzési tárgyalás, hiszen januárban már új kiadványokkal jelennek meg a vásárokon.A pályázat célja, hogy minél több vendég keresse fel a várost, mondta Vászolyiné Dobrosi Ágnes a pályázat bemutatóján.

 

2012.09.22   7. Romantikus Reformkor - szombati összefoglaló

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület számos támogató segítségével, hetedik alkalommal rendezte meg a Romantikus Reformkor - Séta a századok között elnevezésű programot. A háromnapos szezonhosszabbító fesztiválon látványos felvonulással, történelmi vetélkedővel, zenével és tánccal várták az érdeklődőket. Nézze meg mi történt szombaton!

 

2012.02.15   Balaton Best-összefogás a turizmusért

Helyi szinten minden turisztikai egyesület kijárta már az általános iskolát és felismerte, hogy nem rivalizálni kell a többiekkel, hanem összefogni velük,- hangzott el a Balaton Best Nonprofit Kft. Térségi TDM szervezet projektnyitóján. A Kft. 53 millió Ft-ot nyert pályázati úton a két éves projekt megvalósítására. Az összeg jelentős részét marketingre költik.

 

2012.01.19   Új elnök a turisztikai egyesület élén

Szinte elsőként alakult meg az országban a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület. Jelentős lökést adott a munkának az úgynevezett turisztikai desztinációs menedzsment, TDM pályázat, amelynek segítségével kialakult az egyesület munkaszervezete és az új arculat is. A leköszönő elnök, Rádóczy Andrea beszámolója után a tisztújító közgyűlésen Vászolyiné Dobrosi Ágnest választották meg új elnöknek az egyesület tagjai.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT