MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Új elnök a turisztikai egyesület élén

2012.01.19. • Szinte elsőként alakult meg az országban a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület. Jelentős lökést adott a munkának az úgynevezett turisztikai desztinációs menedzsment, TDM pályázat, amelynek segítségével kialakult az egyesület munkaszervezete és az új arculat is. A leköszönő elnök, Rádóczy Andrea beszámolója után a tisztújító közgyűlésen Vászolyiné Dobrosi Ágnest választották meg új elnöknek az egyesület tagjai.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - psziho - 2012.01.20. - 20:04:42

Gratulálunk! Mindenképpen több vendéget ill egyáltalán vendégeket szeretnénk látni Füreden nem csak júliusban augusztusban hanem az év többi 10 hónapjában és ehhez mindent megtesz az Egyesület a programjaik desztinációjával. Azt is tudjuk ez lehetetlen feladat, mert télen sielni megyünk és csak nyáron keressük a Balatont és esetleg maradunk ha jó programot kívál. Hajrá TDM lássuk a harmadik "cölöpöt" is. Azt, hogy a marketinges fiatalember mit mondott nem nagyon értettem, pedig 2x hallgattam meg.... Igaz én bölcsész vagyok.
Viszont elkeserítő, hogy sem karácsonyt megelőző november decemberben sem az év eddigi heteiben nem találkozni vendégekkel a sétányon és a nyitva lévő éttermekbe is csak ritkán tévednek be vendégek. A reformkori városrész elkeserítően kihalt, hol vannak az emberek??? Itt most nem feltétlen a vendégekre hanem a fürediekre gondolok?
Gratulálok mégegyszer! Sok ünnepet! LEgyen okuk rá!

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2561

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.13 21:10:40

ADATLAP

Forgatás napja: 2012.01.19

Sugárzás napja: 2012.01.25 (1070. adás)

Videó hossza: 0:05:52

Szerkesztő:

Csorba Kata

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Vaszary Villa

Riportalany:

Rádoczy Andrea leköszönő elnök, Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Vászolyiné Dobrosi Ágnes elnök, Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Ligeti Ádám a turisztikai pályázat írója

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT