MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Zelcsényi Miklós főszervező, Balatonman Triatlon Fesztivál

Találatok száma: 13

 

2016.09.10   Balatonman triatlon verseny

A hétvégén Balatonfüredre látogatott a triatlon versenyzők népes mezőnye, hogy kihasználva a remek időjárást próbára tegyék erejüket és kitartásukat. A legkeményebbek számára a távok, 3.8 km úszás, 180 km kerékpár és végül levezetésként 42 km futás. A verseny rajtjára ezúttal a Füred Kempingben került sor.

 

2016.04.30   Maratoni futók a Tagore sétányon

Lassan megszokottá válik, hogy a Maratonman versenysorozat első nagy országos rendezvényét Balatonfüreden tartják. A Runner's World Run elnevezésű versenyen a közel 2000 résztvevő négy táv közül választhatott, így mindenki a saját erejéhez és tempójához igazíthatta a futó mennyiséget.

 

2015.06.08   Balatonman Triatlon Fesztivál 2015

A hétvégén negyedik alkalommal vágnak neki a különböző távoknak a Balatonman Triatlon Fesztivál résztvevői. Akárcsak az elmúlt években a versenyközpont most is a Tagore sétányon lesz, és az erőpróbák sorrendje is változatlan, úszás, kerékpározás, futás.

 

2013.06.15   II. Balatonman Triatlon Fesztivál

Közel ezer résztvevő vágott neki a különböző versenytávoknak a II. Balatonman Triatlon Fesztiválon. A szombat reggeli együttes rajtot követően a leggyorsabbak már délre végeztek de az indulók zöme késő estig küzdött a több mint 30 fokos melegben.

 

2013.06.06   Újra Balatonman

Második alkalommal ad otthon Balatonfüred az ország egyik legrangosabb sporteseményének, a Balatonman Triatlon Fesztiválnak. A június 15-ei hétvégén zajló látványos programra 12 országból neveztek versenyzők, a legjobb hazai triatlonisták is itt lesznek. A sport mellett koncertekkel, fáklyás futással, gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket.

 

2013.04.14   Maratonman futó fesztivál

Több százan húztak futócipőt vasárnap délelőtt Balatonfüreden. Az első Maratonman versenyen a résztvevők három táv közül választhattak,és akár egyéniben akár csapatban is teljesíthették a 6.5 a félmaratoni és a maratoni távot.

 

2013.04.09   Maratonman futó verseny Balatonfüreden

Április 14-én rajtol a Maratonman versenysorozat. A két füredi megmérettetést a nyár végén egy budapesti zárja majd. Jelenleg több mint 500-an neveztek a hétvégi rendezvényre,de szombaton 12 és 17 valamint vasárnap 8 és 1/2 11 között a verseny helyszínén a Vitorlás téren is várják azokat akik a három versenytávon kipróbálnák erejüket.

 

2013.02.01   Maratonmant és Balatonmant is rendeznek idén Balatonfüreden

Április 15-én rendezik Balatonfüreden a Maratonman Fesztivált. A versenyt a rendezők amolyan bemelegítésnek szánják a júniusi Balatonman Fesztiválra. A rendezvényekre a füredi diákok ingyen nevezhetnek,a helyi lakosok pedig extra kedvezményt kapnak.

 

2012.10.18   Fut a Füred

Jubileumi futóversenyt rendeztek a Tagore-sétányon nyolc korcsoportban. A huszadik alkalommal elstartolt Fut a Füred versenyen az óvodásoktól a felnőttekig bárki indulhatott. Az idei verseny különlegessége volt, hogy a Balatonman fesztivál szervezője szponzorként volt jelen a programon. Zelcsényi Miklós már a jövő sportembereit kereste az induló gyerekek között.

 

2012.10.08   Jövőre újra Balatonman Triatlon Fesztivál lesz Balatonfüreden

Az idei év egyik legsikeresebb sport rendezvénye volt a Balatonman Triatlon Fesztivál. A szervezők már ki is tűzték a verseny jövő évi időpontját.

 

2012.06.17   Balatonman 2012.

A hétvégén rendezték az első Balatonman Triatlon Fesztivált Füreden. A három napos rendezvény a rekkenő hőség ellenére remekül sikerült a résztvevő mellett ezúttal a szervezők is jelesre vizsgáztak.

 

2012.06.11   A hétvégén Balatonman Triatlon Fesztivál lesz Füreden

Több mint 350-en köztük a két balatonfüredi középiskola váltója is indul a hétvégi Balatonman Triatlon Fesztiválon. A legerősebb mezőnyre 3800 méter úszás, 180 km kerékpározás és 42.2 km futás vár.

 

2012.02.10   Balatonman-triatlon fesztivál júniusban

Triatlon fesztivál lesz június közepén Füreden. A profikon kívül az úszni, kerékpározni és futni szeretőket is várják a váltókba és a speciális távokra. A családi hétvégén a versenyzők között találkozhatunk Miklósa Erikával és az ismert sportolók közül Balzsay Károly ökölvívó világbajnokkal is. A főszervezőt Zelcsényi Miklóst és Balzsay Károlyt a felkészülésről kérdeztük.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT