MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bazsóné Nagy Irén elnök, NABE Arácsi Csoport

Találatok száma: 6

 

2011.03.31   Emlékezés Kutas Árpádra

Balatonfüred volt alpolgármesterére, képviselőjére Kutas Árpádra emlékeztek tisztelői, barátai tragikus halálának első évfordulóján az arácsi református temetőben lévő sírjánál, majd az általa megálmodott Népházban. Kutas Árpád szíve csücske volt Arács, az itt élők az ő szellemiségében kívánják tovább építeni közösségüket.

 

2010.03.21   A Víz Világnapján

Március 22. a Víz Világnapja. Ehhez kapcsolóan a Nők a Balatonért Egyesület immár harmadik alkalommal rendezett játékos víz-napi Balcsi-partyt összesen 22 településen egy időpontban. Vasárnap délután a füredi sétányon az egyesület budapesti, balatonfüredi és arácsi csoportja köszöntötte a "magyar tengert".

 

2009.03.22   Balcsi party

A Nők a Balatonért Egyesület helyi csoportja idén 2. alkalommal rendezte meg a víz-napi Balcsi-partyt, március 22-én a víz világnapján. Az Egyesület füredi csoportján kívül az arácsiak és a budapestiek is megkoszorúzták vasárnap délután a Balatont a mólónál.

 

2009.01.14   Kirakatverseny

A Nők a Balatonért Egyesület karácsony előtt dekorációs versenyt hirdetett a füredi vállalkozóknak, üzlettulajdonosoknak. A kirakatverseny eredményhirdetését december 28-án tartották. Bazsó Irént, az egyesület arácsi elnökét arról kérdeztük, milyen szempontok alapján értékelt a zsűri és természetesen, hogy kik lettek a helyezettek.

 

2008.12.01   Adventi pályázat

A Nők a Balatonért Egyesület arácsi és füredi csoportja második alkalommal hirdette meg a kirakatversenyt. A füredi vállalkozók mindegyike pályázhatott, amennyiben vállalta, hogy üzletét karácsonyi dekorációkkal teszi még szebbé. Az egyesület célja az, hogy a város minél jobban tükrözze az adventi hangulatot.

 

2008.07.25   Emlékoszlop és pihenőpark dr. Cholkony Jenő tiszteletére

A Nők a Balatonért Egyesület arácsi csoportjának kezdeményezésére emlékoszlopot állítottak és pihenőparkot építettek a Béke és a Koloska út találkozásánál Dr. Cholnoky Jenő tiszteletére. Kevesen tudják, de a neves tudós szorosan kötődött Füredhez. Az emlékhely kialakítását az önkormányzat mellett több civil szervezet és magánszemély is támogatta.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT