MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Pető Tamás edző, BFC

Találatok száma: 5

 

2014.07.15   Megkezdték a felkészülést a BFC labdarúgói

Augusztus 9-én Nagykátán Magyar Kupa mérkőzéssel kezdik a szezont a BFC labdarúgói. A csapat jelenleg napi két edzéssel készül az őszi fordulókra a játékoskeret még képlékeny de remélhetőleg az augusztus 16-i bajnoki rajtra a kiszemelt új játékosok is rendelkezésre állnak majd.

 

2014.01.13   Megkezdte a téli felkészülést a BFC labdarúgó csapata

Gyengébb bajnoki kezdést követően a szezon második felében magához tért a BFC labdarúgó csapata és bizakodva várja a tavaszi folytatást. Az együttes heti öt edzéssel és több edző mérkőzéssel készül a márciusi rajtra.

 

2013.08.06   Új kerettel várják a rajtot a füredi labdarúgók

Már csak két hete maradt a felkészülésből a balatonfüredi labdarúgóknak. A keret a nyár folyamán jelentősen megváltozott, nem kis feladat elé állítva ezzel a Pető-Orbán edzőpárost.

 

2013.02.09   Tavaszi felkészülés a labdarúgóknál

Az első helyen várja a tavaszi folytatást a BFC NB-III-as labdarúgó csapata. A márciusi rajtig tíz edzőmérkőzés szerepel a programban. A télies időjárás ellenére ideális körülmények várják a füredre érkező csapatokat.

 

2012.07.16   Alapoznak a füredi labdarúgók

Heti hat edzéssel megkezdték a felkészülést a balatonfüredi labdarúgók. A bajnokság átszervezése miatt minden pontra nagy szüksége lesz a csapatnak, hogy megtarthassa NB III-as tagságát.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT