MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kuzma Katalin alosztályvezető, Közlekedésrendészeti Alosztály

Találatok száma: 4

 

2017.04.21   Az ittas járművezetőkre fókuszál a rendőrség

Átfogó közúti ellenőrzés kezdődött a balatonfüredi rendőrkapitányság illetékességi területén, melynek egyetlen célja az ittas járművezetők kiszűrése. Egy új módszerrel ellenőrzik az autósokat május közepéig, aminek a lényege, hogy az adott ellenőrzési ponton minden egyes autóssal megfújatják a szondát. A rendőrök jelenlétére bármelyik főúton, vagy kis utcában is számítani lehet.

 

2016.08.31   "Becsengettek" Rendőrök segítik a közlekedést az iskolák környékén

Kezdődik az iskola, újra indul az iskola rendőre program is, amelyben 2900 oktatási intézményben mintegy 2200 rendőr vesz részt. Az akció célja, hogy a gyerekek biztonságos és balesetmentes közlekedését segítsék.

 

2014.07.21   Sok a szabálytalankodó az Arácsi úton

Mindenki azt hitte, hogy az Arácsi út kiszélesítésével megoldónak a közlekedési anomáliák. Hiába azonban a kiépített kerékpárút, sok biciklis szabálytalanul az úttesten halad és gondok vannak a parkolással is. A rendőrség közlekedésrendészeti alosztályvezetője segít a szabályok megértésében.

 

2013.02.19   Fokozott közúti ellenőrzést ígér az új rendőri vezető

Február 1-től Kuzma Katalin hadnagy vezeti a füredi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályát. Bár jóformán csak férfi kollégák munkáját szervezi és ellenőrzi, következetes munkát vár tőle a rendőrkapitány. Az első intézkedései között szerepel, hogy a napokban a város belterületén fokozott közúti ellenőrzések kezdődnek. Elsősorban a passzív biztonsági eszközök meglétét, illetve használatát ellenőrzik majd.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT