MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Németh Árpád grafikusművész

Találatok száma: 4

 

2011.02.23   Németh Árpád kiállításán

Németh Árpád rajztanár, grafikusművész alkotásait láthatja az érdeklődő közönség a füredi Városházán, a folyosógalériában. Az egy hónapig látogatható tárlat képein a balatoni és dunántúli táj elevenedik meg, de egy-egy jellegzetes épület is megjelenik a pasztelleken, grafikákon.

 

2010.02.10   Németh Árpád tárlata

Németh Árpád grafikáit már jól ismerik a fürediek, hiszen több egyéni és csoportos kiállításon is bemutatta őket. Legújabb tárlatán, amely a polgármesteri hivatal folyosógalériájában látható, a grafikák mellett most színes akvarellek, különleges technikával készült képek is láthatók.

 

2009.09.15   Németh Árpád kiállításán

Németh Árpád jól ismert grafikus Balatonfüreden. A szakmához értők elismerik alkotásait, végül is tanult képzőművészről van szó, aki a Bem iskolában rajzot oktat. Grafikái, akvarelljei az Óvárosi Művészkávézóban láthatók.

 

2008.09.15   Németh Árpád legújabb grafikái

Németh Árpádot, a Bem iskola tanárát sokan ismerik Füreden, azt azonban kevesen tudják, hogy régóta készít grafikákat és festményeket. Alkotásai több díjat is nyertek már. Ezekben a napokban az Óvárosi Művészkávéházban látható kiállítása.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT