MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Perkovics Géza edző, BSC

Találatok száma: 47

 

2016.12.11   BSC - Pécs NB II-es sakk mérkőzés

Fontos találkozó várt a füredi sakkozókra a hétvégén. A vendég pécsiek elleni nagyarányú győzelem a dobogó legfelső fokát jelenthette az NB II-ben. A hazaiaknál mindenki játékra jelentkezett, így igazolódott a papírforma.

 

2016.11.13   BSC - Komló sakk mérkőzés összefoglaló

Vasárnap délelőtt a Komló sakk csapatát fogadták a fürediek a városi sportcsarnokban. Ahhoz, hogy a hazaiak továbbra is az NB II élmezőnyében maradjanak feltétlenül szükségük volt a győzelemre, lehetőleg minél nagyobb arányban. Ezúttal beigazolódott a papírforma a balatonfüredi sakkozók hozták a kötelezőt.

 

2016.10.30   Remekül szerepeltek a füredi sakkozók

Megőrizte veretlenségét a Balatonfüredi Sport Club Sakk szakosztálya. A hétvégi ellenfél a dunaújvárosi királysakk SE csapatával küzdöttek meg. A várt győzelem meglett, de a hazai csapat vezetése nagyobb arányú győzelemben reménykedett.

 

2016.09.24   Sakk-matt! Széchenyi emlékverseny

Mozgalmas hétvége volt a Balatonfüredi Sport Club háza táján. Idén szeptember 24-én került megrendezésre a VIII. Széchenyi Sakk emlékverseny. A közel félszáz versenyző hét fordulós rapid versenyen döntötte el a helyezéseket.

 

2016.09.10   Évadnyitó füredi sakkozóknál

Nehéz éven vannak túl a balatonfüredi sakkozók. Az elmúlt szezonban a lényegesen megerősödött NB I B-ben induló csapat nem tudta kiverekedni magának a bent maradást, így ebben az évben újból az NB II-es bajnokságban ülnek majd asztalhoz a füredi sportolók.

 

2016.04.16   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny

A balatonfüredi sakkozók évente két alkalommal rendeznek nagyszabású tornát, főként a fiatalabb korosztályok számára. Ezúttal a Balaton Szabadidő Központban a dr. Dibusz László emlékversenyre került sor.

 

2016.04.11   Balatonfüred - Szentgotthárd sakk mérkőzés

A kiesés szempontjából sorsdöntő találkozó várt a balatonfüredi sakkozókra a sportcsarnokban. A vendég Szentgotthárd együttese szlovén és román sakkmesterekkel érkezett a rangadóra.

 

2016.02.28   BSC - MTK sakk mérkőzés

Nehéz találkozó várt a kiesés elől menekülő balatonfüredi sakkozókra. Az egykor szebb napokat megért MTK együttese nem titkolt célja az NB I -be való feljutás. Ennek megfelelően erős csapattal érkeztek a Balaton partjára.

 

2016.01.30   Általános iskolák sakkversenye

Második alkalommal hirdettek Balatonfüreden olyan sakkversenyt, ahol a helyi általános iskolák között dőlt el, hová járnak a legjobb sakkozók. Január 30-án a református általános iskola adott otthont a szellemi küzdelemnek, ahol külön versenyezhettek az alsó- és felsőtagozatosok, illetve a lányok és a fiúk. Bár a gyerekek egyéni teljesítményükkel versenyeztek, végül iskolai csapatok alapján hirdettek végeredményt.

 

2015.12.06   Balatonfüred - Nagykanizsa sakk mérkőzés

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt a füredi sakkozókra a Balaton Szabadidő Központban. A téli pihenő előtti utolsó fordulóban a sportág fellegvárának számító Nagykanizsa csapatát fogadták a hazaiak.

 

2015.11.08   BSC - Tapolca NB I/B sakk mérkőzés

Megyei rangadóra került sor az NB I/B sakk bajnokságban a hétvégén. A Balaton Szabadidő Központban a füredi csapat az évtizedekig az magyar élvonalban szereplő Tapolca együttesét fogadta.

 

2015.09.26   Készülnek a szezonra a BSC sakkozói

Továbbra is az NB/I-B-ben szerepelnek a balatonfüredi sakkozók. Az elmúlt szezonban teljesítették célkitűzésüket, és a megerősődött mezőnyben továbbra is a bentmaradás kivívása lesz a feladatuk.

 

2015.09.19   Széchenyi István Sakk Emlékverseny

Kulturális programok és sport események színesítették a Széchenyi István emléknapot. A félsziget kerülő vitorlázó verseny mellett, megrendezték a hagyományos sakk versenyt is.

 

2015.04.25   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny

32. alkalommal ültek asztalhoz a környék legnagyobb gyermek-ifjúsági és felnőtt sakk versenyén a sportág kedvelői. A rendezvény a 10 éve dr. Dibusz László nevét viseli és ez alkalommal rekordszámú 68 résztvevő várta a reggel 9 órai kezdést.

 

2015.01.31   Általános iskolások sakk versenye

A Balatonfüredi Sport Club első alkalommal rendezett egyéni és csapat sakk versenyt a körzet általános iskolásai számára, azzal a nem titkolt céllal, hogy már a legkisebb kortól sikerüljön megkedveltetni e szellemi sportot a gyerekek körében. Az Arácsi Népházban hét forduló után hirdettek győzteseket.

 

2015.01.11   BSC - Paks II sakkmérkőzés

A tavalyi szezonból elmaradt mérkőzést pótoltak a hétvégén a balatonfüredi sakkozók. A jelenleg hetedik helyen álló hazaiak a Paks II csapatát látták vendégül. A papírforma a vendégek győzelmét ígérte.

 

2014.09.21   Széchenyi István Sakk Emlékverseny Balatonfüreden

Évente két nagy ifjúsági sakk versenyt szervez a Balatonfüredi Sport Club. Tavasszal a Dr.Dibusz László míg ősszel a Széchenyi István Sakk Emlékversenyre kerül sor. A már hagyományos megmérettetésre az ország több településéről érkeztek a fiatal Balatonfüredre.

 

2014.05.11   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny

Három korcsoportban rendezték meg Balatonfüreden a már hagyományos Dr. Dibusz László sakk emlékversenyt. Az úgynevezett pöttöm csoportban az óvodások, az ifjúsági csoportban az alsó és felső tagozatos iskolások míg a felnőtteknél amatőr sakk rajongok ültek asztalhoz.

 

2014.04.27   BSC-Tapolca NB II-es sakk mérkőzés

A hétvégén lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését a sportklub NB II-es sakk csapata. Sikeres szereplés esetén a fürediek előtt lehetőség nyílik az NB I-B-be kerülésre.

 

2014.03.23   BSC - Szombathely NB-II-es sakk mérkőzés

Befejezéséhez közeledik az NB-II-es sakk bajnokság. A vasárnap délelőtti hazai fordulóban a fürediek a Szombathely II. csapatát fogadták a szabadidő központban.

 

2013.11.17   Balatonfüred SC - Lövő NB-II sakk mérkőzés

Fontos mérkőzés várt a hétvégén a balatonfüredi sakkozókra. Ahhoz, hogy továbbra is az élmezőnyben szerepelhessenek feltétlenül szükségük volt a győzelemre a Lövő csapata ellen, lehetőleg minél nagyobb arányba.

 

2013.09.22   BSC-Zalaegerszeg Baki Agrárcentrum NB-II-es sakk mérkőzés

Hazai mérkőzéssel folytatta szereplését Balatonfüred sakk csapata. Az NB-II-ben vitézkedő BSC vasárnapi ellenfele a Zalaegerszeg Baki Agrárcentrum együttese volt.

 

2013.04.20   XXX. Dr. Dibusz László sakkverseny

30. alkalommal rendezett nagyszabású sakk tornát a BSC sakk szakosztálya. Szombaton a dr. Dibusz László sakkversenyen elsősorban a fiatalok részvételére számítottak a szervezők.

 

2013.01.27   Sakk NB-I-B BSC-Tata

A biztos bent maradást tűzték ki célul a balatonfüredi sakkozók. Vasárnap a középmezőnyben vitézkedő tatai Géniusz csapatát fogadták a városi sportcsarnokban.

 

2012.11.18   BSC- Nagykanizsa sakk összefoglaló

A gyengébb kezdés ellenére bizakodóan ültek asztalhoz vasárnap délelőtt a füredi sakkozók. A vendég Nagykanizsa a papírforma alapján erősebbnek tűnt, de ezúttal a hazaiak bizonyultak jobbnak.

 

2012.10.07   BSC- Szombathely sakk összefoglaló

A Budapesten elszenvedett vereségét követően bravúros játékkal döntetlent ért el Balatonfüred NB-I-B sakk csapata. Vasárnap a Szombathelyiek több külföldi sakk mesterrel megerősített együttese látogatott Füredre.

 

2012.09.22   Széchenyi István Sakk Emlékverseny

Az ország minden részéről érkeztek versenyzők a negyedik alkalommal megrendezett Széchenyi István Sakk Emlékversenyre. A sporteseményen zánkai és pápai siker született.

 

2012.05.13   Dr. Dibusz László sakkverseny

Vasárnap rendezték a dr.Dibusz László sakkversenyt Balatonfüreden.A füredi sakkozók a bajnokságban is jól szerepelnek,jelenleg a harmadik helyen állnak. Ugyancsak remek hír,hogy a csapat edzője dr.Perkovics Géza a közelmultban a Magyar Sakkozásért kitüntetést vehette át a Budapesten megrendezett ünnepségen.

 

2012.03.25   BSC-Nagykanizsa sakk összefoglaló

Továbbra is dobogó közelben vannak a füredi sakkozók és ,hogy ez így is maradjon minden győzelemre szüksége van a BSC-nek.

 

2012.02.19   BSC-Nagykanizsa sakk összefoglaló

Szoros eredményt ígért a vasárnap délelőtti BSC-Nagykanizsa sakk találkozó. A fürediek a negyedik helyen állnak a bajnokságban,míg vendégek a dobogós helyezésük megtartására készülnek.

 

2011.10.30   Sakk: BSC - Győri Elektromos

Újból az NB I/B-ben szerepel a BSC sakk csapata. Vasárnap délelőtt a Győri Elektromos együttesét fogadták Balatonfüreden.

 

2011.09.17   Széchenyi István Sakk Emlékverseny

Harmadik alkalommal rendezték meg a Széchenyi István Sakk Emlékversenyt Balatonfüreden. A rendezvény zánkai sikert hozott, Szabó Benjámin második alkalommal bizonyult a legjobbnak.

 

2011.05.08   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny

A 28 évvel ezelőtt elkezdődött Füredi Március Kupa folytatásaként idén hetedik alkalommal került megrendezésre a Dr. Dibusz László Sakk Emlékverseny. Az Ő ötlete alapján kerül megrendezésre évente városunkban az amatőr játékosok és gyermekek nagyszabású versenye.

 

2011.05.03   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny előzetes

Dr. Dibusz László sakk emlékverseny előzetes

 

2011.04.10   Sakk: BSC - Budapest HÜSI SC

Nehéz helyzetben van a BSC sakk szakosztálya. A bent maradáshoz az utolsó fordulókban csak a győzelem lehet elfogadható. Első lépésként a budapesti HÜSI SC-t kellet legyőzni.

 
 

2010.03.27   dr. Dibusz László sakk emlékverseny

A tavaszi szezon legnagyobb sakkversenyére került sor a hétvégén. A Dr. Dibusz László emlékversenyen akárcsak az elmúlt 27 évben most is a fiataloké volt a főszerep.

 

2010.02.28   BSC-Győr - sakk

Hazai mérkőzéssel folytatta szereplését NB-II-es sakkcsapatunk. Az első hely sorsát is eldöntő találkozón a BSC ellenfele a második helyen álló Győri Elektromos volt.

 

2009.11.22   BSC-Tapolca VSE NB II-es sakk

Hazai mérkőzéssel folytatta szereplését a BSC sakk csapata. Vasárnap a tapolcai együttest fogadták.

 

2009.04.19   Negyedik hely a második osztályban

A vasárnapi találkozóval befejeződött az NB-II-es sakkbajnokság. A BSC számára a tavalyi dobogós helyezés megszerzése volt a cél.

 

2009.03.08   Ismét győztek a füredi sakkozók

Hazai mérkőzéssel folytatta szereplését a balatonfüredi sakkcsapat. Vasárnap délelőtt a Vértesi Erőmű együttese látogatott a városi sportcsarnokba.

 

2009.02.07   Sportbál 2009-ben

17. alkalommal köszöntötték Balatonfüreden a legjobb eredményt elért sportolókat és sportvezetőket. A hagyományos sportbálon élőzene és finom vacsora várta a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

 

2009.01.25   Hazai győzelem az NB II-es bajnokságban

Veretlenül várta vasárnapi mérkőzését Balatonfüred sakkcsapata. A BSC jelenleg holtversenyben a II. III. helyen áll.

 

2008.12.20   Remiztek sakkozóink

Remekül szerepeltek az őszi szezonban a balatonfüredi sakkozók. Az utolsó mérkőzésüket karácsonykor a tatai GENIUS ellen játszották.

 

2008.11.02   Sakk

Győzelemmel kezdte NB II-es szereplését sakk csapatunk. Az esztergomi 9:3-as eredmény után vasárnap a Zsámbék együttese érkezett Füredre.

 

2008.09.20   Éremosztó a sakkozóknál

Ötödik éve szerepel az NB II-ben városunk sakkcsapata. A hétvégén ünnepélyes körülmények között vehették át a 2008-ban elért harmadik helyért járó bronzérmeket.

 

2004.04.04   23. Tavaszi Sakk Kupa

Hatvanhatan neveztek a 23. Tavaszi Sakk Kupára és külön öröm, hogy a rendezvény híre eljutott a környező településekre is. A nagy létszám még a rendezőket is meglepte, a tartalék sakk készletekre is szükség volt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT