MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Csoknyai István edző, BKSE

Találatok száma: 15

 

2017.05.27   Szezonzáró a füredi kézilabdázóknál

Hatodik helyen zárta az évet a BKSE felnőtt kézilabda csapata. A szezonzárót a játékosok mellett megtisztelték az egyesület szponzorai és a B közép lelkes képviselői is. Az évzáron elhangzott, a helyezés megfelel a várakozásoknak és a realításoknak, de egy kis szerencsével talán előbbre is végezhetett volna csapat.

 

2017.02.11   Orosháza - BKSE NB I-es kézilabda mérkőzés összefoglaló

Orosházán játszotta első tavaszi bajnoki mérkőzését a Balatonfüredi KSE, amely ugyan esélyesebb volt vetélytársánál, idegenben mégsem mehetett biztosra. Ahhoz, hogy az élmezőnybe maradjanak a fürediek számára rendkívül fontos lett volna a pontszerzés, míg a hazaiak a tömör közép mezőnyből szerettek volna feljebb lépni.

 

2017.01.20   Pályán a BKSE kézilabdázói

Január első hetében kezdte meg a felkészülést a tavaszi rajtra a BKSE férfi kézilabda csapata. Kezdetben kissé foghíjas volt a létszám, többen különböző válogatottakban szerepeltek, de mára helyre állt a rend az egyedüli hiányzó Fazekas Nándor aki eddig jól teljesített a franciaországi világbajnokságon. A őszi szezonról és az együttes előtt álló feladatokról Csoknyai Istvánt a csapat edzőjét kérdeztük.

 

2016.09.30   BKSE - Komló kézilabda mérkőzés

A fürediek számára nem várt eredmény született a Komló elleni hazai kézilabda mérkőzésen, amely az utolsó percig nyitott volt, ráadásul a vendég csapatnak a győzelemre is megvolt az esélye.

 

2016.09.17   BKSE-Orosháza kézilabda-mérkőzés

Gyengén játszott a Füred, de Fazekas hajrábeli bravúrjai és a cseh légiós elképesztő teljesítménye meghozta az első sikert a kézilabda NB I idei szezonjában. Nyilatkozatokkal!

 

2016.07.25   Indul a felkészülés a kézilabdásoknál

Erőnléti edzésekkel kezdte a felkészülést a szeptemberi bajnoki rajtra és a nemzetközi szereplésre a BKSE kézilabda csapata. Többen távoztak az együttestől, de három új játékos már a kerettel készül - mondta el a Füred Tv-nek Csoknyai István vezetőedző.

 

2016.05.27   Szezonzáró a BKSE felnőtt kézilabdázóinál

Szezonzárót tartottak a BKSE felnőtt kézilabdázói. A csapat jó évet zárt, a bajnokságban és a kupában teljesítette az elvárásokat. A nyári szünetet követően újból indulhat az EHF kupában, míg a bajnokságban továbbra is az első hat hely megszerzése lesz a cél.

 

2016.04.17   Bronzérmes a BKSE

Bronzéremmel tértek haza a BKSE kézilabdázói a debreceni magyar kupa négyes döntőről. Ez azt jelenti, hogy újból megnyílt az út az együttes előtt, hogy ősszel nemzetközi kupában szerepelhessen.

 

2016.01.22   BKSE - HC Fivers Wien

Javában tart a felkészülés a BKSE kézilabda csapatánál. Az Európa-bajnokságon szereplő Bánhidi Bence kivételével valamennyi játékos teljes munkát végez, és pénteken második edzőmérkőzését is lejátszotta az alapszakaszban az első öt közé készülő együttes.

 

2015.12.01   BKSE - Komló Magyar Kupa kézilabda mérkőzés összefoglaló

Nem adott esélyt a tartalékosan felálló ellenfelének kedden a kézilabda Magyar Kupában a BKSE. A Komló elleni hétvégi bajnoki mérkőzést követően ez alkalommal könnyed füredi siker született.

 

2015.08.07   BKSE - Tatabánya edzőmérkőzés

Lejátszotta első hazai edzőmérkőzését a BKSE. Az ellenfél a bajnoki bronzérmes Tatabánya együttese volt. Mindkét csapat a felkészülés közepén jár, de ennek ellenére igazi kézilabda csemegét hozott a találkozó.

 

2015.07.16   Megkezték a felkészülést a BKSE kézilabdázói

Véget ért a nyári szünet a füredi kézilabdázóknál. A csapat napi két edzéssel készül az augusztusi rajtra, a keret ha nem is jelentősen de több új játékossal kibővült, valamint kapusedző és erőnléti edző is segíti az eredményes munkát.

 

2014.12.18   Évzáró a kézilabdázóknál

A Balaton Szabadidő Központ különtermében tartotta évzáró ünnepségét a BKSE kézilabda csapata. Az együttes remek szezont tudhat maga mögött a folytatás további izgalmas mérkőzéseket ígér, hiszen februártól a bajnokság és a magyar kupa mellett indul az EHF kupa csoportköre is.

 

2014.10.21   Az EHF Kupában továbbjutó BKSE ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz

Bravúros idegenbeli győzelmével az EHF kupa harmadik fordulójába jutott a BKSE kézilabda csapata. A Bécsben megtartott sorsoláson a fürediek következő ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz. A két mérkőzésre november végén kerül majd sor.

 

2014.07.21   Megkezdték a felkészülést a balatonfüredi kézilabdázók

Új edzővel és több új játékossal bővült a BKSE kerete. A csapat hétfőn napi két edzéssel megkezdte a felkészülést a szeptemberben induló bajnokságra. A teljes keret várhatóan augusztus elejére áll majd össze.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT