MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Hirsch Zoltán hulladékgazdálkodási vezető, Probio Zrt.

Találatok száma: 3

 

2014.01.28   Felkészülten várja a tél támadását a város

Eddig megkegyelmezett a tél, lehetett spórolni a fűtésen és havat sem nagyon kellett lapátolni. A napokban azonban ízelítőt kaptunk a hideg évszak valódi arcából. Füreden a havazás nem okozott gondot a közlekedésben, a Probio Zrt. jelenleg is 24 órás hóügyeletet tart. Van elég szóróanyag és eszköz is. A tapasztalatok szerint azonban, a magántulajdonosok közül sokan még mindig nem takarítják el a havat saját portájuk előtt, pedig baleset esetén akár felelősségre is vonhatók.

 

2012.01.17   A tél nyomokban havat tartalmazhat

Megérkezett az idei első hó Balatonfüredre. Kedden reggel kb. 1 cm-es friss hó lepte el az utakat, ez viszont fennakadást nem okozott a közlekedésben. A Probio munkagépei hajnal óta tisztították az utakat, a cég már hónapokkal ezelőtt felkészült a hasonló időjárásra. Van elég homok és zuzalék, a hókotrókat is bármikor indítani tudják, nagyobb havazásra azonban egyelőre nem kell számítani.

 

2008.11.25   A Probio felkészült a télre

Szombaton este 3-5 cm-nyi friss hó esett Balatonfüreden, ami akkor nem okozott különösebb problémát a városi közlekedésben. A 71-es számú főutat továbbra is a megyei közútkezelő tisztítja meg a hótól, a városi utak és utcák síkosság mentesítése viszont a Probio feladata. A cégnél jártunk kedden, hogy megnézzük miként készültek fel a tél nagyobb támadásaira.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT