MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Pásztor István, Balatonfüredi KC

Találatok száma: 6

 

2014.06.03   Évzáró a bronzérmes kézilabda csapatnál

Fennállásának legsikeresebb évét zárta a BKSE füredi kézilabda csapata. Az egyesület harmadik bronzérmével büszkélkedhet és játékosok közül 14-en kaptak meghívást a korosztályos válogatottakba.

 

2010.01.05   Alapoznak az NB I-es férdi kézilabdások

Rövid téli szünetet követően megkezdték az edzéseket a BKSE kézilabdázói. A február hatodikai rajtig több edzőmérkőzés is szerepel az együttes programjában.

 

2009.08.25   Felkészülés a BKSE-nél

A vasárnapi Gyöngyös elleni mérkőzéssel megkezdődik a kézilabda NB I-es bajnokság. Az idei szezonról Velky Mihályt az együttes edzőjét és Pásztor István csapatkapitányt kérdeztük.

 

2009.06.10   Kézilabda évadzáró

Sikeres évet tudhat maga mögött a BKC férfi kézilabdacsapata. Az 5. hely óriási bravúrt jelent. Jövőre a bajnokság újbóli átszervezése miatt még nehezebb lesz a kézisek feladata.

 

2009.02.09   Cosmat gyászolják a füredi kézisek is

A 26 éves Marian Cosma halálára napok óta sincs magyarázat, találgatás annál több. Gyászol az ország és a sportvilág, egy életerős 26 éves fiatalembert esett áldozatul a támadásnak. A balatonfüredi kézilabdázókat letaglózta a hír, a helyi csapat szombaton még játszott a veszprémi együttessel. A BKC sportolóit hétfői edzésükön látogattuk meg.

 

0000.00.00   Pásztor István Füredre igazolt

Füreden az NB I-es kézilabda csapatban folytatja a munkát Pásztor István, hazánk legsikeresebb kézilabdázója, aki 15 évig Veszprémben játszott. Az átigazolásról és a tervekről Bán László kollégám kérdezte a sportolót.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT