MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Gálfi Dalma

Találatok száma: 14

 

2017.05.28   Megérkezett a győri ifjúsági olimpiai láng

Győr ad otthont július végén az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak. A lánggal Balatonfüreden Gálfi Dalma junior világbajnok, US Open junior bajnok teniszezőnk futott, aki Wimbledonban megnyerte a páros tagjaként a junior bajnokságot is. Dalma, aki augusztusban lesz 19 éves, már nem indulhat a 14-től 18 éveseknek szóló olimpiai versenyen Győrben, jelenleg a világranglista 149. helyezettje, és felnőtt karrierjére készül, de jó szívvel emlékezik arra, amikor 15 évesen még ő is részt vett az EYOF-on. Dalmával és a győri játékok Hugo kakasával füredi fiatal sportolók, kézilabdás fiúk és röplabdás lányok kísérték a lángot Balatonfüreden.

 

2016.12.02   Gálfi Dalma közel a TOP 100-hoz

A TOP 100-ba kerülés a célja Gálfi Dalma teniszezőnek, aki a napokban a tokiói keménypályás tornán a döntőig menetelt és ott csak a világranglista 24. helyezettje, Csang Suaj tudta megállítani. A füredi sportoló jelenleg itthon készül a soron következő versenyekre és persze a jövő évi érettségire.

 

2015.09.15   Újra Balatonfüreden a US Open győztes Gálfi Dalma

Wimbledoni győzelme után a junior US Openen sem talált legyőzőre Gálfi Dalma. A füredi teniszező újabb történelmi sikere után méltő ünneplésben részesült hazaérkezésekor.

 

2015.08.31   Gálfi Dalma köszöntése

Továbbra is szállítja a remek eredményeket Gálfi Dalma. A füredi teniszező wimbledoni győzelme után a felnőtt magyar bajnokságban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. A fiatal tehetséget Balatonfüreden köszöntötték.

 

2015.07.15   Gálfi Dalma párosban Wimbledon junior teniszbajnoka

Élete első Grand Slam sikerét hozta Gálfi Dalmának a wimbledoni junior teniszbajnokság. A füredi teniszező Stollár Fannival az oldalán, párosban szettvesztesség nélkül szerezte meg a legendás trófeát.

 

2015.03.01   Átadták a 2015. évi "Balatonfüred Sportjáért" járó kitüntetéseket

23.alkalommal vehettek át kitüntetéseket a város sportolói az őket felkészítő tanárok, edzők és sportvezetők az elmúlt évben elért eredményeik alapján. Ugyancsak a hétvégi rendezvényen adták át a "Balatonfüred Sportjáért" járó elismeréseket is, a díjakat ez alkalommal Némethné Szkalla Ilona vívószakedző és Gálfi Dalma teniszező vehette át.

 

2014.10.06   Fiatal füredi sportolókat köszöntöttek a Vaszary Villában

Hat sikeres ifjú sportoló vehetett át kitüntetést hétfőn a Vaszary Villában. Négyen közülük Európa-bajnoki ezüstéremmel büszkélkedhetnek, míg ketten ifjúsági olimpián szereztek dobogós helyezést ebben az évben.

 

2014.04.04   Junior Európa Bajnok balatonfüredi teniszező

Tovább folytatja remek szereplését a balatonfüredi Gálfi Dalma. A Lóczy Gimnázium fiatal teniszezője Udvardy Pannával és Stollár Fannyval az oldalán Csehországban a női U-16-os tenisz válogatott tagjaként aranyérmet szerzett a fedett pályás Európa Bajnokságon.

 

2012.08.03   Gálfi Dalma európai sikere

Az egész éves teljesítménye alapján a korosztályos európai ranglistán egészen a második helyig lépett előre Gálfi Dalma füredi teniszező. A Radnóti iskola volt diákja legutóbb a Pilzeni Európa-bajnokságon remekelt.

 

2012.06.15   Ballagások az általános iskolákban

138 diák búcsúzott a hétvégén a füredi általános iskoláktól. A hagyományos ballagásokon ünnepi díszbe borultak az intézmények, a folyosókon és az udvaron is virágfüzér várta a diákokat. A továbbtanulási arány nagyon jó, szinte minden gyermek továbbtanul valamelyik helyi, vagy megyei középiskolában.

 

2011.10.28   Diákolimpiát nyertek a Radnótis lányok

A körzeti és a megyei bajnokság megnyerése után a Radnóti iskola távolugró leány csapata az országos bajnokságon is remekelt. Az Albertirsai versenyen új diákolimpiai csúccsal szerezték meg az első helyet az összetett versenyben.

 

2009.08.04   Bemutatkozik Gálfi Dalma

Balatonfüred egyik legtehetségesebb diáksportolója a teniszező Gálfi Dalma. A Radnóti iskola 5. osztályos tanulója ebben az évben korosztályában megnyerte az országos diákolimpiát.

 

2009.01.23   Radnótisok sikere a diákolimpián

Pápán rendezték a megyei diákolimpia torna döntőit. A balatonfüredi radnótis lányok kitettek magukért, hiszen szoros küzdelemben az első helyet szerezték meg.

 

2008.12.10   Diáksportolók és tanáraik kitüntetései

A megye legjobb diáksportolóit és felkészítő tanáraikat köszöntötték múlt héten a Veszprémi HEMO-ban .A fürediek közül két Radnótis diák vehette át a ?Jó tanuló Jó sportoló? díjat. A felkészítő tanárok közül pedig Gálfi Tamás kapta a ?Veszprém Megye diáksportjáért? elismerést.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT