MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Csarnóy Zsuzsanna színművész

Találatok száma: 6

 

2014.02.05   Veszedelmes viszonyok a Veszprémi Petőfi Színházban

A február 7-étől játszott darab középpontjában a XVIII. század Franciaországának fülledt és romlott erotikája áll. A mű főhőse Valmont, aki gátlástalanul cinikus, kegyetlen és velejéig romlott nőcsábász. Látványos, kösztümös előadás részese lehet a közönség. Nem lesz hiány romantikából, szenvedélyből és humorból sem.

 

2013.11.27   Gorkij a Veszprémi Petőfi Színházban

Gorkij a 20. század egyik legellentmondásosabb, ugyanakkor egyik legtehetségesebb írója is. Novellában, regényben és drámában egyaránt világraszólót alkotott. Gorkij első világsikert aratott színpadi művében, az Éjjeli menedékhelyben, hitet tesz az ember földi elhivatottsága, eltiporhatatlan méltósága mellett. A darab november 29-től látható Veszprémben.

 

2012.03.08   Szerenád - mesejáték a Petőfi Színházban

Ősbemutató helyszíne volt a Veszprémi Petőfi Színház. A Szerenád című zenés mesejátékot a társulat tagja Máté P. Gábor írta. A darabot gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlják. A fülbemászó dallamoknak és a látványos koreográfiának köszönhetően a legkisebbek is megérthetik az előadást.

 

2010.06.13   Évadzáró a Petőfi Színházban

Június 13-án tartotta évadzáró társulati ülését a veszprémi Petőfi Színház, melynek keretében átadták a Petőfi és a Latinovits-díjat. A Petőfi-díjat minden évadban a közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt színész, míg a Latinovits-díjat a társulat szavazatai alapján legjobbnak ítélt munkatárs kapja. Ebben az évben Csarnóy Zsuzsanna színművész és Mojzes Gabriella díszletkészítő vehette át az elismerést.

 

2010.03.06   Csárdáskirálynő a Petőfi Színházban

A világ legnépszerűbb magyar operettjét a Csárdáskirálynőt láthatják a nézők bérletsorozatban a Veszprémi Petőfi Színházban. A darab csereelőadásként a Győri Nemzeti Színház előadásában látható parádés szereposztásban. A győri teátrum tagjai mellett, két veszprémi színész Kőrösi Csaba és Csarnóy Zsuzsanna is játszik a három felvonásos nagyoperettben.

 

2009.03.18   Bemutatók a Petőfi Színházban

Az évad egyik legnagyobb sikere a Kakukkfészek című előadás a Veszprémi Petőfi Színházban. A közönség rendszeresen vastapssal, jutalmazza a színészek játékát. A darabban Bujtor István, Eperjes Károly, Csarnóy Zsuzsanna is látható. Ők beszélnek a Színház Tv kamerái előtt szerepükről, a produkció sikeréről.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT