MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Velky Mihály edző, Balatonfüredi KC

Találatok száma: 8

 

2010.01.05   Alapoznak az NB I-es férdi kézilabdások

Rövid téli szünetet követően megkezdték az edzéseket a BKSE kézilabdázói. A február hatodikai rajtig több edzőmérkőzés is szerepel az együttes programjában.

 

2009.09.04   BKSE-Zágreb összefoglaló

Barátságos mérkőzésen fogadta Európa egyik legjobb klubcsapatát a BKSE. A horvát bajnokság második helyezettje a hétvégi Csermely-kupára érkezett Balatonfüredre.

 

2009.08.25   Felkészülés a BKSE-nél

A vasárnapi Gyöngyös elleni mérkőzéssel megkezdődik a kézilabda NB I-es bajnokság. Az idei szezonról Velky Mihályt az együttes edzőjét és Pásztor István csapatkapitányt kérdeztük.

 

2009.06.10   Kézilabda évadzáró

Sikeres évet tudhat maga mögött a BKC férfi kézilabdacsapata. Az 5. hely óriási bravúrt jelent. Jövőre a bajnokság újbóli átszervezése miatt még nehezebb lesz a kézisek feladata.

 

2009.02.09   Cosmat gyászolják a füredi kézisek is

A 26 éves Marian Cosma halálára napok óta sincs magyarázat, találgatás annál több. Gyászol az ország és a sportvilág, egy életerős 26 éves fiatalembert esett áldozatul a támadásnak. A balatonfüredi kézilabdázókat letaglózta a hír, a helyi csapat szombaton még játszott a veszprémi együttessel. A BKC sportolóit hétfői edzésükön látogattuk meg.

 

2009.01.28   Alapoznak a kézilabdások

Megkezdte tavaszi felkészülését NB I-es férfi kézilabda csapatunk. A fiúk az őszi szezont kitűnő eredménnyel zárták, ami a jövőre nézve bíztató. A cél, hogy megtartsák NB I-es tagságukat.

 

2008.09.01   Felkészülés a BKC-nál

Befejeződött a nyári felkészülési szezon, egy hét múlva rajtol az NB I-es férfi kézilabda bajnokság. A csapatban a nyáron nagy volt a jövés-menés, ennek ellenére a felkészülési mérkőzéseken eddig bíztató eredmények születtek.

 

0000.00.00   Kézilabda évadzáró

Sikeres szezont zárt a BKC férfi kézilabda csapata. Az egyesület vezetői szombaton este a füredi sportcsarnokban búcsúztak a nyári pihenőre vonuló sportolóktól.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT