MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szatmári János, Balatonfüredi KC

Találatok száma: 6

 

2012.05.13   Bronzérmes a BKSE

A idei évad legjobb játékával szerezte meg a bajnokság harmadik helyét a BKSE kézilabda csapata. A telt ház előtt lejátszott mérkőzésen a lelkes füredi közönség vastapsa mellett vehették át a játékosok a megérdemelt bronzérmet.

 

2011.05.28   Évzáró a BKSE-nél

...

 

2011.02.27   BKSE-Tremblay KEK kézilabda mérkőzés összefoglalója

Nem sikerült a bravúr,nagy küzdelemben döntetlent játszott a vendég Tremblay csapatával a BKSE a KEK nyolcaddöntőjében rendezett párharc vasárnapi visszavágóján,így búcsúzott a további küzdelmektől.

 

2010.01.05   Alapoznak az NB I-es férdi kézilabdások

Rövid téli szünetet követően megkezdték az edzéseket a BKSE kézilabdázói. A február hatodikai rajtig több edzőmérkőzés is szerepel az együttes programjában.

 

2009.06.10   Kézilabda évadzáró

Sikeres évet tudhat maga mögött a BKC férfi kézilabdacsapata. Az 5. hely óriási bravúrt jelent. Jövőre a bajnokság újbóli átszervezése miatt még nehezebb lesz a kézisek feladata.

 

0000.00.00   Kézilabda évadzáró

Sikeres szezont zárt a BKC férfi kézilabda csapata. Az egyesület vezetői szombaton este a füredi sportcsarnokban búcsúztak a nyári pihenőre vonuló sportolóktól.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT