MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Honnan jöttünk? Kik vagyunk? -az élet eredete

2013.10.20. • Új sorozatot indít útjára az Arácsért Alapítvány, mondta vasárnap Fabacsovics Zoltán kuratóriumi elnök, az Arácsi Népházban. Havonta egyszer neves kutatókat, előadókat hívnak majd meg a Vasárnapi vizit címet viselő programsorozatra. Elsőként a veszprémi vegyészmérnök professzor, Baumann Miklós mutatta be könyvét, amely az élet eredetét, annak keletkezését kutatja. Semmi teológia, csak tények. Honnan jöttünk? Kik vagyunk? Teremtés vagy keletkezés?

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - enekes - 2013.11.27. - 16:09:21

Mostmar a legtöbb nyugati es (nem nyugati) tudos is bevallja, hogy az evolucio nagyon is santit. a gyengebbek kedveert: nincsenek meg az atmeneti egyedek az elmeletben.
Csak közel 160eves babalab...sok sok millio evvel füszerezve-es ettöl a legttöbb ember hasraesik! Csak eppen
(attol is csikorgattak az elmelet hivei a fogukat amikor az USA területen talaltak Dino es emeberi nyomokat együtt.
Tehat az en velemenyem latszik beigazolodni, hogy egy intelligens hatalom hozott letre minket( azt soha nem gondoltam, hogy majmok voltak elödeim, mivel majmok most is vannak) de!!! a genjeinben oriasi különbseg van.
a LEGNAGYOBB BAJ az emberekkel az, hogy -mint a bacsi is fent emliti (egy szemely) nos,.... egy szemelyhez kötik a Mindenhato hatalom kepet. Egy öreg nagyszakallut kepzelnek aki -mostanaban-mergesen tekint le a felhök közül.
Nem tudja a korlatozott emeber elkepzelni-ma meg!!- hogy lehet intelligencia es hatalom/erö testiseg nelkül is.
De csak a konnektorba kell belenyulni es nyilvanvalo lesz hogy leteznek dolgok akkor is ha nem is latjuk öket.
Akit az en tapasztalati leirasom erdekel es abbol iagazan meritkezni akar, hogy biztos legyen a dolgaban,....nos Enekes J JackieMa könyvem, Amazon (Buchladen per Internet) elolvashatja.
Eljön majd az idö amikor -a Biblia is többször emliti-hogy minden elö!!!megtudja hogy vagyok" ..(bibliai idezetek)
Az istentelenseg hianya (az eluralkodott kapzsisag,kehyetlenseg, önfejüseg es önszeretet, termeszetes erzesek hianya, elhidegüles , es a gyermemek/embertarsaink tiszteletlensege.. stb.stb.stb....
/lsd. Janos könyve a Biblia vegen/ mind a mai kort es benne a mai embert es tarsadalmakat jellemzik....A vaksag viszont hatartalan. ertem alatta: vette mar valaki, a faradtsagot es elolvasta Janos jeleneseit?
Ugye, hogy milyen furcsa olyan az akkori korba nem illö dolgokat ir le ami 2000 evvel ezelött tenyleg, meg fogalomban sem letezhetett...

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1893

Mai megtekintés: 8

Utolsó: 2022.05.27 18:15:29

ADATLAP

Forgatás napja: 2013.10.20

Sugárzás napja: 2013.10.23 (1161. adás)

Videó hossza: 0:05:00

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Arács

Riportalany:

Baumann Miklós professzor

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT