MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Milyen lesz 2016?

2016.01.06. • Hogy milyen év lesz 2016 azt valószínűleg előre senki sem tudja megmondani, mint ahogy megannyi váratlan és korábban elképzelhetetlen esemény történt a tavalyi évben is. Vajon mit várnak a fürediek 2016-tól, a polgármester is válaszol.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#3 - ENEKES - 2016.01.16. - 14:41:48

Engem igaz nem kerdezett senki, de elmondhatom, hogy:
... milyen lesz az uj ev?-nos, az rajtunk (is) mulik, embereken, hiszen mi alakitjuk sorsunkat.

Mi lenne ha nem gyartanank fegyvereket? s a javakat egyenlöen osztanank el , nem ehezne senki. Nem kellene rettegni hogy a szegenyseg menekültjei- a nyomor es haboruk miatt elözönlik a gazdag" Europat.
Mar ami meg van belöle, mert en,...nem sok jövöt josolok az EU nak. /nyelvi problemak, hatarok, visszaterö hatarok, gadagsag-szegenyseg ,sorolhatnank...//
Az egeszseg az olyan dolog, hogy amikor öregszünk egyre csökken -ez mar programozva van mivel tökeletlelen vagyunk. Sajnos ezt elöbb utobb mindenki tapasztalja majd. Sportolni lehet-hely van, de ez is az egeszseg függvenye, mert betegen igen csak nehez dolog a sportolas, vagy?
Mas:
Füred peldaertekü hely Magyarorszagon, de ez pedig a Kommuna beveteleinek függvenye-ugy-e? Es!!! termeszetesen a Varosvezetök jo munkajat tükrözik!!
Nogradrettentön nem lesz ennyi ujdonsag,- vallalkozo szellem" ide -vagy oda"!!. Az lenne a celszerü ha a fejletlen közsegek- varosok is segitve lennenek. Megszünne lassan az a tipikus magyarorszagi kep ami egyik helyen csillogast mutat a masik helyeken pedig mintha 1834 et irnanak. Eleg a Balatontol egy 20 Km.re elmenni a falvak mintha nem is nalunk lennek hanem Sziberiaban. Ugye Ti is igy latjatok?
Amig a fiatalok elmenekülnek"inne addig igazi fejlödesröl beszelni , nem lehet.
Együttveve mindent; ez a kis bator- es okos nep, Magyarok, igazan megerdemelnek, ha az orszag jobb szintre emelkedne. Pl ausztriai nivora.
En azt szoktam mondani, Sem Daniaban Sem BRD ben Sem mashol /nyugaton/ nem a polgarok epitik a jo utakat s renovaljak az epületeket, hanem az allam es Kommunak Az ALLAM!!!. Pl. a100 milliardokbol nem Autopalyakat kellen epiteni, föleg nem keleti iranyban, hanem rendbe tenni az utakat es mellekutakat. Nagyon rossz allapotban vannak. Szegyen.

Mindenhol ugy kellene kinezni a környezetnek mint B.Füreden akkor nagyon szep lenne az uj 2016-os ev. Kivanom tiszta szivemböl minden Magyarnak, -egy varazslattal-hogy egesz Orszagunk ugy nezzen ki majd hamar mint Balatonfüred. Ugye? egyteretetek velem?

#2 - Dani - 2016.01.09. - 10:43:33

Nagyon szép lenne a videó, csak a lényegről a MUNKAHELYekről egy árva szó nincs benne. Nem csoda, hogy aki tudja elhagyja Füredet, maradnak a nyugdíjasok, a vállalkozók, az állami alkalmazottak.

#1 - Maria - 2016.01.08. - 00:48:15

Kedves Kata!
Nagyon jó kisfilm föleg azért mert tele vanak az emberek pozitivumokkal az új évre.
Talán azért mert a többségük nyugdíjas?Lehetséges nevekkel együtt készíteni ezeket a videókat?
Miután külföldröl is nézzük a FüredTv-t talán megismerhetünk régi osztálytársakat akiket már több évtizede nem láttunk.
Köszönettel

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1414

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.13 09:22:04

ADATLAP

Forgatás napja: 2016.01.06

Sugárzás napja: 2016.01.06 (1276. adás)

Videó hossza: 0:28:03

Szerkesztő:

Bán László

Csorba Kata

Operatőr:

Sági Tibor

Vincze Gyula

Vágó:

Sági Tibor

Vincze Gyula

Riportalany:

Dr. Bóka István polgármester, Balatonfüred

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT