MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Infarktuson átesett betegeknek nem ajánlott a bor

2016.03.17. • A bor és az egészség kapcsolatáról tartott előadást dr. Tihanyi László, a szívkórház osztályvezető főorvosa Arácson. A Balatonfüred és környéke Borút Egyesület és az Arácsi Seniorok Társasága már sokadik alkalommal várta az érdeklődőket programsorozatára, ahol az érdekes előadások mellett, mindig egy-egy borász is bemutatkozik, kóstolni is lehet a finom nedűkből.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Kissné Kata - 2016.03.24. - 22:16:56

Szeretettel hallgattam nagyra becsűlt Főorvosom előadását ! Valóban többszőr hallottam már ,hogy a vörösbör nagyon jó a szívbetegeknek ill infarktuson átesett betegeknek . Persze mértékkel . A Főorvosúr most elmondta az ajánlott borok milyensége, és mennyisége fogyasztásával kapcsolatos teendőket ,amit én eddig is betartottam , de most felkeltette az érdeklődésemet a gyógymövények áztatása az illető borban ,melyek ráadásul Bió borok és mivel egyébként is Bió termékeket fogyasztok valószínű megkóstolom , ha lehetőségem lesz rá az Arácsi Nagy pincészet Bió borai közűl ! Nagyszerű előadás és kíváló termékek ! Ajánlom minden hasonló érdeklődőnek szeretettel !

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1985

Mai megtekintés: 4

Utolsó: 2024.07.19 19:09:27

ADATLAP

Forgatás napja: 2016.03.17

Sugárzás napja: 2016.03.23 (1287. adás)

Videó hossza: 0:03:26

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Riportalany:

Dr. Tihanyi László osztályvezető-főorvos, Állami Szívkórház

Dobosi Dániel borász

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT