MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Nyugdíjba vonult Váradi Károly rendőrezredes, volt füredi kapitány

2009.01.07. 11:01 • Kedden Veszprémben a főkapitányságon, szerdán reggel a füredi rendőrségen búcsúztatták el a nyugdíjba vonult Váradi Károly ezredest. A rendészeti igazgatói státuszból búcsúzó Váradi Károly 46 évnyi szolgálati idő után, túl a rendes nyugdíjkorhatáron döntött a nyugdíjba vonulásról.

Váradi Károly 1975. novemberében járőrként kezdte Veszprémben, 1980-tól helyszínelőként dolgozott ugyanitt. 1989-től kiemelt főelőadó Veszprémben, a zirci őrs őrsparancsnokává 1990-ben nevezték ki. 1992-től a veszprémi kapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, egyben kapitányságvezető-helyettes. 1995-ben került a füredi kapitányság élére, ahol 10 évet töltött. Ezután a megyei főkapitányságon közbiztonsági, majd rendészeti igazgató, a főkapitány helyettese volt. Váradi Károlyt a füredi állomány meghatottsággal búcsúztatta, ajándékkal is kedveskedtek neki. Az ezredes munkáját számos fórumon elismerték, átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét de kitüntetést kapott Veszprém városától, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól és az Országos Polgárőr Szövetségtől is. Váradi Károly nyugdíjba vonulása után is aktívan kíván dolgozni, mostantól a megyei védelmi bizottság titkáraként tevékenykedik.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Zopcsák Ferenc - 2010.05.01. - 11:38:57

Gratulálok, Ezredes Úr!
Megható és szép búcsúztatása volt. Szépen köszönt el tartalmas pályájától.
Kívánuk további munkájához további sikereket és jó egészséget.
Zopcsák Ferenc

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1602

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.01.26 16:39:49

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT