MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

A Víz Világnapján

2010.03.24. 08:58 • Március 22. a Víz világnapja, ebből az alkalomból a Nők a Balatonért Egyesület immár harmadik alkalommal rendezett játékos víz-napi Balcsi-partyt vasárnap délután összesen 22 településen, egy időpontban.

"Tiszta vizet az egészséges világért" - ez volt a mottója a 2010-es Víz Világnapja rendezvénysorozatnak, melynek fő témája ezúttal a vizek tisztaságának megőrzése volt. Vasárnap délután a füredi mólónál a Nők a Balatonért Egyesület füredi, arácsi és budapesti csoportja tartott ünnepséget. A szeles idő miatt ezúttal a Tagore sétányról koszorúzták meg a Balatont és a hagyományokhoz híven telefonszámmal ellátott kis vitorlás hajókat is vízre bocsátottak. Az ünnepség résztvevőit dr. Lázár Jánosné, az egyesület füredi csoportjának vezetője köszöntötte, majd Szekeresné Rózsa Etelka mondott beszédet a víz világnapjának történetéről és legnagyobb természeti kincsünk védelmének fontosságáról. A helyi ünneplő közösséghez sok turista is csatlakozott, együtt énekeltek, így köszöntötték a magyar tengert.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 987

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2019.10.20 15:16:14

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT