MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Ballagások a füredi középiskolákban

2010.05.03. 12:07 • 59 diák ballagott el pénteken a Lóczy Lajos Gimnáziumból, lezárva a középiskolai éveket. Az ünnepségen Hámori Duna Katalin igazgatónő visszaemlékezett és útravalót is adott azoknak, akik a sikeres vizsgák után elhagyják majd az intézményt.

- Vigyétek magatokkal a példát, amit a Lóczy adott nektek. A védelmet nyújtó és a messzeséget megmutató otthont. Így építsétek fel a saját otthonotokat is. Nyissátok nagyra otthonotok ablakát, hogy rácsodálkozhassatok a világ gazdagságára, - mondta köszöntőjében az igazgatónő. A Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképző Iskolából 95 tanuló ballagott el szombaton délelőtt. Két szakközépiskolai, egy szakmai és egy parképítő osztály diákjaira vár a záróvizsga. Szigethi Csaba igazgató arról beszélt, hogy a diákok az iskola falai között váltak gyermekből felnőtté. - Itt a kertészeti iskolában formálódott egyéniségetek, a sokat látott és mindent megélt ősi falak között. A végbement változás jelentős, számtalan egyéni és közösen megélt élmény ért benneteket, az izgalommal szervezett és várt különböző iskolai rendezvények, a mindennapok feladatai és nehézségei, gyakran megélt öröm és bánat, számos siker és kudarc. Ez a nap a búcsúzás napja, -fejtette ki gondolatait az igazgató. Az ünnepi pillanatok után most már komoly a tét, hétfőn a magyar érettségivel megkezdődött a vizsgaidőszak. Kedden matematikából, szerdán történelemből érettségiznek a végzősök.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1297

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.15 02:28:26

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT