MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Füredre került a Media Hungary

2010.05.13. 13:55 • Tihany helyett az idén Balatonfüred ad otthont az év egyik legnagyobb médiaszakmai eseményének. A 15 éve megrendezésre kerülő 1100-1200 fős konferencia a média, marketing és a kommunikációs szakmák mértékadó eseményévé vált. A szakmai körökben évről évre nagy érdeklődéssel várt rendezvényen részt vesznek a magyar gazdasági élet képviselői, a hazai és multinacionális nagyvállalatok döntéshozói, a bankszektor vezető szakemberei, a marketing, pr- és kommunikációs cégek vezetői, médiaszakemberek az írott és az elektronikus sajtó területeiről, a jogi irodák, a közvélemény-kutató intézetek, közintézmények és minisztériumok vezetői, kommunikációs munkatársai.

Az idei konferencia mottója, "A kritikus tömeg" relatív és többértelmű fogalom - a konferencia éppen e többértelműséget helyezi középpontba. Miközben egyre több infokommunikációs szolgáltatás és alkalmazás, technikai, vagy tartalomipari innováció éri el a tömeges elterjedéshez szükséges "kritikus tömeget", a médiát fogyasztó tömegek is egyre kritikusabbá válnak, egyre jobban megfontolják, hogy szűkre szabott szabadidejüket milyen típusú médiafogyasztásra szánják. Ha pedig valami nem tetszik, akkor azt jelzik is. Rosszabb esetben, be is szólnak... mert ma már több mint négymillió ember tud, több mint négymillió emberel kommunikálni az internet segítségével. A Media Hungary konferenciát a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban rendezik, május 18-19. között.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 978

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.18 12:01:19

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT