MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Jön a Fradi - klubház avató és barátságos mérkőzés

2011.08.09. 13:04 • Augusztus 10-én felavatják a Balatonfüredi Futball Club új klubházát, a ceremónia alkalmából a fürediek a Ferencváros NB I-es labdarúgó csapatával vívnak barátságos mérkőzést. A 650 m2 alapterületű klubház maradéktalanul megfelel a Magyar Labdarúgó Szövetség NB II-es induláshoz szükséges elvárásainak is.

Az új épületben négy játékos öltöző, játékvezetői öltöző, szertár, orvosi szoba, masszőr szoba, pihenő szobák, taktikai szoba és iroda van. Az épület fűtés-hűtés rendszerét - megújuló energia felhasználás - a legkorszerűbb légszivattyú biztosítja. A nem mindennapi esemény különlegességét fokozza, hogy Füredre látogat a Fradi. - A Fradi továbbra is az egyik legnépszerűbb csapatnak számít hazánkban, főleg most, hogy a nemzetközi porondon is megméretteti magát. Januártól folytak a tárgyalások az FTC vezetőivel, végül sikerült megállapodnunk - nyilatkozta Fülöp Zoltán szakosztályvezető. A meccs 17 órakor kezdődik előtte a füredi fiatalok a Siófok csapatával mérkőznek meg. A fejlesztések pedig folytatódnak. A multifunkciós műfüves sportpályát és a műfüves lábtenisz pályát, továbbá a sporttelep parkosítását ez év őszére tervezik az új sportfinanszírozási törvénynek köszönhetően, élve azzal a lehetőséggel, hogy július 1-től a cégek társasági adójuk 70 százalékával úgynevezett csapatsportokat (foci, kézi, kosár, vízilabda, jégkorong) művelő egyesületeket támogathatnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1050

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2019.10.23 01:41:01

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT