MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Ismét Lakótelepi nap

2008.09.24. 10:04 • Szeptember 28-án rendezik meg Balatonfüreden a "Lakótelepi nap és a Szívünk világnapja" című rendezvényt. Pálffy Károlyné, a szervezőbizottság elnöke a Füred TV-nek elmondta, a hagyományos programsorozat reggel 9 órakor kezdődik az Eötvös iskolában lévő focipályán, ahol kispályás bajnokságot rendeznek. Mindeközben az iskolában vérnyomásméréssel, vércukorszint méréssel, egészségügyi tanácsadással várják az érdeklődőket.

10 órától a mentők, a rendőrség és a tűzoltók tartanak mentési bemutatót a lakótelepen. Ugyancsak 10 órakor kezdődik az ÖKO Pannon Kht. hulladékgyűjtési road show-ja. A Noszlopy úti óvodában 9 és 15 óra között véradás lesz. Bőr- és szájüregi rákszűréssel délután háromig várják a füredieket, kettőig urológiai tanácsadásra lehet jelentkezni. A gyerekeket egész nap bütyköldével, aszfaltrajz-versennyel, kerékpáros ügyességi versennyel várják, de lesz légvár is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1197

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.05.19 00:35:24

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT