MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Balatonfüredi FC

Találatok száma: 32

 

2017.05.07   BFC - ZTE női labdarúgó mérkőzés összefoglaló

A végső helyezések szempontjából hat pontos találkozót játszott a hétvégén a BFC női labdarúgó csapata. Azt alsóházi rangadón a füredi lányok a Zalaegerszeg együttesét fogadták a városi stadionban. A vendégek a mérkőzés előtt egy ponttal előzték meg a Balaton-parti csapatot így két fordulóval a zárás előtt mind a két együttes számára fontos volt a három pont megszerzése a 12 csapatos NB II-es bajnokságban.

 

2017.04.29   BFC - Pápa Perutz labdarúgó mérkőzés összefoglaló

Vendég győzelemmel zárult a megyei labdarúgó bajnokság rangadója. Az első helyen álló Balatonfüred a nagy rivális pápai együttest fogadta és hat fordulóval a szezon záró előtt mind a két csapatnak létfontosságú volt a három pont megszerzése.

 

2017.02.04   Újra a pályán a füredi labdarúgók

Egy pontos előnnyel várja a tavaszi bajnoki rajtot a megyei bajnokságban a BFC labdarúgó csapata. A fürediek mellett a nagy rivális pápaiak sem mondtak le a feljutásról, így a folytatásban is nagy küzdelem várható a bajnoki pontokért. Aki a dobogó legfelső fokán akar végezni annak hibátlanul kell teljesíteni, és ezzel tisztában vannak Balatonfüreden.

 

2016.11.05   BFC - Tihany labdarúgó mérkőzés összefoglaló

Sokan voltak kíváncsiak szombaton a szomszédvári labdarúgó derbire, nem csoda hiszen legutóbb 16 évvel ezelőtt találkozott egymással a két csapat bajnoki mérkőzésen. A BFC veretlenül vezeti a tabellát, míg a tihanyi csapat újoncként remekel.

 

2016.10.08   BFC - Gyulafirátót megyei labdarúgó mérkőzés összefoglaló

Nem sok esélyt hagyott a BFC a vendég Gyulafirátót csapatának a hétvégi megyei bajnoki labdarúgó mérkőzésen. A hazaiak esélyeshez méltóan léptek pályára, és az első félidő némileg kiegyenlített játékát követően a második játékrészben gyorsan eldöntötték a találkozó sorsát.

 

2016.09.21   BFC - Tiszakécske Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés

A legjobb 64 közé jutásért a Tiszakécske együttesét fogadta a Magyar Kupában a BFC. Az egykor szebb napokat megért vendégek jelenleg a második helyen állnak a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokságban.

 

2016.07.30   Nemzetközi női labdarúgó torna Balatonfüreden

Negyedik alkalommal rendeztek nemzetközi női labdarúgó tornát Balatonfüreden. A két napos rendezvényen a magyar válogatott mellett a román, a szerb, és a fehérorosz nemzeti tizenegy lépett pályára.

 

2016.06.05   BFC - Mosonmagyaróvár labdarúgó mérkőzés összefoglaló

Lejátszotta a bajnoki szezon utolsó mérkőzését a BFC NB III-as labdarúgó csapata. A vasárnap vendégként pályára lépő Mosonmagyaróvári TE együttese az eredménytől függetlenül már feljutott a másodosztályba, míg a kieső helyen végző fürediek sorsa még nem dőlt el.

 

2016.05.14   Bozsik-program mérkőzései Balatonfüreden

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2012-ben újraindította a korábbi utánpótlás programját. A Bozsik-program fő célkitűzése a sportág tömegesítése a tehetség kutatás és tehetség fejlesztés. A hétvégén a körzeti tornarendszerben megtartott mérkőzéseken a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club több csapata is pályára lépett.

 

2016.02.08   Készülnek a füredi labdarúgók

Nem kis feladatra vállalkozott Lantai Balázs és stábja amikor az őszi szezon végén átvette a füredi labdarúgó együttes irányítását. A BFC az ismert okok miatt 2 ponttal kezdi meg a harcot a bent maradásért, a csapat és a mester ennek ellenére bizakodó.

 

2015.09.23   BFC - Diósgyőr Magyar Kupa mérkőzés összefoglaló

A vendég Diósgyőriek győzelmével zárult a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé jutásért zajló labdarúgó mérkőzés. Az NB-I -es csapat ezúttal esélyt sem adott a füredieknek a szép számú nézőközönség előtt lejátszott találkozón.

 

2015.09.03   U-14-es bajnoki nyitány a városi stadionban

Az Ugod elleni találkozóval megkezdték bajnoki szereplésüket a BFC különböző korosztályú labdarúgó utánpótlás csapatai. Az U-14-esek mérkőzése szép játékot, sok gólt és balatonfüredi győzelmet hozott.

 

2015.08.03   III. Balaton Kupa nemzetközi női labdarúgó torna

Négy csapat részvételével rendezték a hétvégén a III. Balaton Kupát. A nemzetközi női labdarúgó tornán a magyar válogatott mellett a kétszeres címvédő szlovák valamint a lengyel és a fehérorosz nemzeti együttes lépett pályára.

 

2015.06.20   Hölgyek a füredi focipályán

Bronzéremmel zárták az évet a balatonfüredi női labdarúgók. A sikeres felnőtt csapat mellett az utánpótlásban is egyre jobbak az eredmények, a csapatból Szokoli Viktória meghívást kapott a korosztályos magyar válogatottba.

 

2015.06.13   Utánpótlás torna városi stadionban

A nyári szünet előtti utolsó utánpótlás tornát rendezték a hétvégén a városi stadionban. A BFC ezúttal két korcsoportban U-11 és U-13-ban képviseltette magát. A műfüves focipályán a nagy meleg ellenére egy pillanatig sem volt megállás.

 

2015.05.16   BFC - Nagyatád NB III- as labdarúgó mérkőzés

Hazai mérkőzéssel folytatta szereplését a BFC. Ezúttal a középmezőnybe tartozó Nagyatád csapata látogatott Balatonfüredre.

 

2015.01.13   Új edző a Balatonfüredi Futball Clubnál

A Pető-Orbán páros távozását követően új vezetőedző érkezett Balatonfüredre. Az NB-III-as bajnokságban szereplő csapatot ezúttal Földesi Károly irányítja. A fürediek mesterét a hétvégi hazai edzőmérkőzés előtt kérdeztük.

 

2014.11.07   Bozsik Gyermeklabdarúgó Fesztivál Balatonfürden

Megújult tartalommal folytatódik a Bozsik-program a fiatal labdarúgó palánták számára. A cél továbbra is minél több focizni akaró kislány és kisfiú pályára csalogatása, és ott tartása. A balatonfüredi rendezvényen közel hetvenen rúgták a labdát.

 

2014.11.10   Megyei rangadó az NB III-ban

Megyei rangadóra készül a hétvégén a BFC labdarúgó csapata. A fürediek ezúttal a rivális Veszprém együtteséhez látogatnak. A mérkőzést megelőzően a sportkör elnökével dr. Csákvári Tamással beszélgettünk.

 

2014.07.30   Új utakon a BFC utánpótlás nevelése

Tagtoborzóval egybekötött évadnyitót tartott a BFC. Az őszi szezontól az utánpótlás csoportok teljes skálája mellett lány csapatokkal is találkozhatunk majd a városi sport telepen.

 

2014.06.01   BFC - Körmend NB-III-as labdarúgó mérkőzés

Hazai találkozóval zárták az NB-III-as bajnokságot a BFC labdarúgói. Vasárnap délután a Körmend együttesét fogadták a városi stadionban. A mérkőzés esélyese a füredi csapat volt akik ez alkalommal szépen búcsúztak lelkes szurkolóiktól.

 

2014.03.16   BFC - Nagyatád NB-III -as labdarúgó mérkőzés

Az NB-III-as bajnokság harmadik fordulójában a Nagyatád csapata látogatott Balatonfüredre. A vasárnapi mérkőzés esélyese a hazai együttes volt és ez alkalommal érvényesült a papírforma.

 

2014.01.13   Megkezdte a téli felkészülést a BFC labdarúgó csapata

Gyengébb bajnoki kezdést követően a szezon második felében magához tért a BFC labdarúgó csapata és bizakodva várja a tavaszi folytatást. Az együttes heti öt edzéssel és több edző mérkőzéssel készül a márciusi rajtra.

 

2013.10.05   BFC-Győri ETO II - labdarúgó mérkőzés összefoglaló

Hazai pályán fogadta a Győri ETO II csapatát a BFC. A hétvégi találkozón a füredieknek feltétlenül szükségük volt a győzelemre, hogy elkezdhessék a felzárkózást a középmezőnyhöz.

 

2013.08.06   Új kerettel várják a rajtot a füredi labdarúgók

Már csak két hete maradt a felkészülésből a balatonfüredi labdarúgóknak. A keret a nyár folyamán jelentősen megváltozott, nem kis feladat elé állítva ezzel a Pető-Orbán edzőpárost.

 

2012.10.07   Utánpótlás labdarúgó torna

Sopron után Balatonfüreden rendeztek utánpótlás labdarúgó tornát a hétvégén. Az U 10-es korcsoport számára a felsőházban veló részvétel volt a tét.

 

2012.09.14   Füredi labdarúgó utánpótlás

Öt korcsoportban várják a jelentkezőket a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Klub vezetői. A Fürdő utcai sporttelepen szeptembertől indultak az edzések.

 

2010.12.04   BFC-Badacsonytomaj labdarúgás összefoglaló

Befejeződött az NB III-as labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A BFC a tizedik helyen zárta a bajnokságot. Adósok maradtunk még a Badacsonytomaj elleni mérkőzés összefoglalójával.

 

2010.09.04   BFC-ZTE -a labdarúgó mérkőzés összefoglalója

BFC-ZTE -a labdarúgó mérkőzés összefoglalója

 

2010.09.07   Gyerekeket toboroz a BFC

Szeptember 11-én, 10 órától a Balatonfüred Futball Club az új műfüves pályánál toborzót tart, amelyre várják a füredi gyerekeket, az óvodás kortól egészen 13 éves korig. Fülöp Zoltán szakosztályvezető szerint nagyon fontos az utánpótlás, ilyen toborzót tavasszal is tartottak.

 

2010.08.09   Szombaton kezdődik az NB III-as bajnokság

Több év szünet után ősztől újra NB III-as csapata van Balatonfürednek. A bajnokság 14-én jövő héten szombaton kezdődik Bükön. A felkészülésről és az elvárásokról a BFC vezetését kérdeztük.

 

2008.11.13   Új labdarúgó pályák

Noha a labdarúgóknál már befejeződött a bajnokság, a sporttelepen nem állt meg az élet. Javában tart a két új játéktér építése és ha az időjárás nem szól közbe januártól villanyvilágításos pályán gyakorolhatnak a sportolók.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT