MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Kerektemplom melletti terület

Találatok száma: 5

 

2011.11.26   Betlehem állítással kezdődött az adventi programsorozat

Gazdag adventi programkínálat várja Balatonfüreden ebben az évben a helyieket és az idelátogató turistákat. Lesznek koncertek, könyvbemutatók, kiállítások és gyermekprogramok. Idén is advent első vasárnapjának előestéjén a betlehem állítással vette kezdetét a rendezvénysorozat. Az ünnepség után szeretetvendégség várta a résztvevőket.

 

2011.05.06   Kísérő programok a Jókai napokon

A Jókai napok programsorozat több kísérőrendezvénnyel várta a füredieket pénteken. A reformkori városrészben Hegedűs D. Géza színművész idézte meg Jókait, amikor az író és a több szerzőtárs írásaiból olvasott fel. A Lóczy gimnázium diákjai németül és angolul olvastak Jókai regényeket a Tagore-sétányon, a Jókai Emlékházban pedig gyermekfoglalkozásokat tartottak. Este a Vaszary Villába várták a közönséget, ahol a Budapesti Vonósok Kamaraegyüttes adott koncertet.

 

2010.11.27   Felállították a városi betlehemet

A Kerek templom alatti téren a hagyományoknak megfelelően idén is advent első vasárnapjának előestéjén állították fel a Reformkori Hagyományőrzők Társaságának szervezésében a betlehemet. A műsort ezúttal a Lóczy Gimnázium diákjai adták. Az ünnepség után a Blaha utcában szeretetvendégséggel várták az érdeklődőket.

 

2009.12.05   Újra felállították a betlehemet

Hagyomány már Balatonfüreden, hogy az adventi időszak elején felállítják Balatonfüreden a Betlehemet, a Kerek templom alatti területen.

 

2008.11.29   Betlehem állítás

A Reformkori Hagyományőrzők Társasága ebben az évben is advent első hétvégéjén bensőséges ünnepség keretében állította fel a kerek templom alatti téren azt az életnagyságú alakokat ábrázoló Betlehemet, amelyet egy Sepsiszentgyörgyi művész ajándékozott a füredieknek. Az ünnepség után a helyi vállalkozók és magánszemélyek jóvoltából szeretetvendégséggel várták az érdeklődőket.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT