MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Budapest, Parlament Cafe

Találatok száma: 3

 

2010.09.14   Ismét Imázs-díjat kapott Balatonfüred

Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő immár harmadik alkalommal elkészült kutatásában, ismét a legjobban kommunikáló hazai városokat kereste. Kedden adták át az idei városimázs-díjakat Budapesten a Parlament Café-ban. Balatonfüred ismét átvehette az elismerést.

 

2009.07.07   Ismét Imázs-díjas Balatonfüred

A tavalyi eredményét megismételve Balatonfüred ismét elnyerte a városimázs díjat a kisvárosok kategóriájában. A kutatást végző médiafigyelők azt vizsgálták milyen minőségben, mekkora terjedelemben, milyen gyakran és mennyire tudatosan szerepelnek a 10 ezer fő feletti települések az országos médiákban. Az eredményeket három kategóriában kedden hirdették ki a budapesti Parlament Cafe-ben.

 

2009.05.25   Füred és Debrecen közösen a kulturális turizmusért

2009 a kulturális turizmus éve. Debrecen és Balatonfüred ebben az esztendőben szorosabbra fűzi kapcsolatát. Elsősorban azért, mert mindkét település számára kiemelten fontos a kultúra, a történelmi hagyományok ápolása. Balatonfüred idei turisztikai rendezvényeinek díszvendége Debrecen lesz. A programok részleteit hétfőn egy budapesti sajtótájékoztatón az országos médiáknak is bemutatták.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT