MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Siófok, Balaton Fejlesztési Tanács

Találatok száma: 3

 

2012.02.24   Karcsúbb lett a Balaton Fejlesztési Tanács létszáma

Harmadára csökkentették a BFT taglétszámát a pénteken megtartott siófoki ülésen. A január 1-jétől érvényes törvényi változás értelmében a testületnek a kormány képviselőjén kívül tagja a három érintett megye közgyűlésének elnöke és a közgyűlés egy-egy delegáltja. A hét tagú tanács elnöke továbbra is dr. Bóka István, a korábban tagi jogokkal bíró kistérségi, kamarai és civil delegáltak a jövőben tanácskozási joggal vehetnek részt a testület ülésein. Siófokon átadták a Balaton Régió Közbiztonságért díjakat is.

 

2010.05.21   Leköszönt a BFT elnöke

A Bajnai-kormány munkájának végeztével, lejárt a Balaton Fejlesztési Tanács elnöki megbízatása is, Suchman Tamás pénteken ülésezett utoljára ebben a minőségében. A távozó politikus elismerte, a sok siker mellett bizony kudarcok is érték. Azt szeretné, ha utódjának sikerülne ami neki nem: elérni, hogy a Balaton önálló régióként működjön.

 

2009.07.08   5 milliárd turizmusfejlesztésre

880 millió forintos pályázatot tett közzé a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség. Szinte mindenre lehet pénzt szerezni, ami turizmusfejlesztéssel kapcsolatos. Ha összességében nézzük a 3 balatoni régiót, akkor kiderül közel 5 milliárdos fejlesztés valósulhat meg a következő hónapokban a Balaton körül.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT