MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Tesco Marina Center

Találatok száma: 3

 

2013.06.08   Lipóti Pékség már Füreden is

Mindenféle adalékanyagtól mentes pékárut kínál a Lipóti Pékség már Balatonfüreden is. A Tesco üzletház emeletén nyitottak egy boltot, amiben a kitűnő pékáru mellett Cserpes tejtermékek, és még jóféle hazai kolbász is kapható.

 

2010.03.24   Tesco - tapasztalatok a nyitás után

Három hete nyitott a Tesco Marina Center és arra voltunk kíváncsiak, hogy mik az első tapasztalatai az áruház üzemeltetőinek. Bár kutatást az idő rövidsége miatt még nem végeztek a vásárlók szokásairól elmondható, hogy a bevásárlóközpont népszerű a helyiek körében. Ha a napi bevásárlást nem is, de a hétvégi nagy bevásárlást egyre többen itt bonyolítják.

 

2010.03.05   Megnyílt az Öko Tesco

Lehet szeretni, nem szeretni, de a Tesco kétségtelenül Magyarország legnagyobb hipermarket lánca a 22 ezer munkavállalóval. Balatonfüreden március eleje óta a tájba illő új bevásárlóközpontban, a Tesco Marina Centerben,a hipermarketen kívül számos üzlet és szolgáltató várja a vásárlókat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT