MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Hotel Füred

Találatok száma: 13

 

2017.02.28   Füredi siker az országos bármixer bajnokságon

A Hotel Füred bártendere, Klepács Tamás bizonyult a legjobbnak és ezzel elhozta az első helyet, a Budapesten megrendezett bármixer verseny longdrink kategóriájában. Ebben a versenyszámban az ital ízvilága és esztétikai megjelenése a mérvadó, nem kell tehát az italokat és a hozzávalókat úgy dobálni, ahogy azt Tom Cruise tette a Koktél című filmben. Tamás életformának tekinti a bármixerkedést, így azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer a különleges zsonglőrmutatványokat is elsajátítsa.

 

2017.02.20   Balatonfüred jó példa a parképítésben is

A magyarországi "zöld szakma" szakembereinek legnagyobb találkozóját rendezték meg február 15-17. között Balatonfüreden. Közösen a Nyugat-dunántúli Díszfaiskolások, a Magyar Kertészeti Árudák és a Magyar Faápolók Egyesületének szakmai rendezvényével, háromnapos konferenciát rendezett a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége. 120 cég és közel 300 résztvevő vett részt a találkozón, ahol Balatonfüred utóbbi években elért eredményeit is méltatták. Nincs ugyanis az országban még egy olyan város, ahol közel három kilométer hosszban újult meg terület. A parti sétány arculata, gondozottsága kivívta a szakemberek elismerését.

 

2016.11.08   Ingyenes informatikai felmérést kérhetnek a kisvállalkozások

Az idén indult útjára a "Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!" elnevezésű program, amely arra hivatott, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat felzárkóztassa az infokommunikáció területén. Ebben ugyanis jelentős lemaradás van, a nyugati országokhoz képest, ami a versenyképességet is befolyásolja. Három szakmai szervezet 127 rendezvényen biztosít lehetőséget arra, hogy az érdeklődő vállalkozások, a korszerű informatikai eszközöket forgalmazó cégek képviselőivel találkozzanak. A kisvállalkozások egyébként ingyenesen kérhetik azt a vizsgálatot, amely feltárja a náluk lévő hiányosságokat ezen a területen, sőt megoldási javaslatokat is kínálnak számukra.

 

2016.05.14   Borbemutatót tartott a Rizling Generáció

A tavaly alakult Rizling Generáció fiatal borászai felismerték, hogy hiába kiválóak a boraik, csak összefogással tudnak érvényesülni. A 22 tagú egyesület valóban második generációs borászokból áll, akik a Balaton-felvidéket szeretnék népszerűsíteni egységes bormarketingjükkel és eredetvédelmi terveikkel. A Hotel Füredben tartott borkóstoló jó alkalom volt az újabb találkozásra mind egymással mind pedig a borfogyasztó nagyközönséggel.

 

2016.04.14   Átadták a felújított Hotel Füredet

Alig 15 hónap alatt építette át a Hotel Füredet a Czigle-Kft, azaz a Czigle-család, amely a szomszédos Flamingó Hotel tulajdonosa. A négycsillagos hotel 13 szintes épületébe csúcstechnológia került, amely négyszáz vendéget tud kiszolgálni. A hotel alkalmas 800 fős konferenciák megtartására is, wellness részlegében pedig 9 medence várja a vendégeket.

 

2016.01.19   Nyitás előtt a Hotel Füred

436 férőhely, 184 szoba, 27 ezer m2 teljes beépített terület, 3300 m2 wellness, közel ezer fő befogadását lehetővé tevő konferencia részleg és mélygarázs. Ez a kapacitás várja a tavasszal nyitó Hotel Füred vendégeit. A másfél éve tartó építkezés lezárult, már csak finomhangolási munkálatok vannak vissza a nyitásig. Hamarosan megkezdik az új dolgozók felvételét is.

 

2015.04.14   Szeptemberben nyithat a Füred Hotel

A füredi Flamingó Hoteleket is üzemeltető Czigle János arról tájékoztatta híradónkat, hogy jó ütemben halad az új Füred Hotel építése, már a belső burkolást végzik a kivitelezők. A közel négyezer négyzetméteres wellness rész kialakítása is megtörtént, már a gépészet beszerelése is folyamatban van. Az északi-parton egyedülálló szolgáltatásokkal várják majd a vendégeket, panorámateraszos étterem, vízi bár, fitnesz terem kényezteti az érkezőket. A nyitás kora ősszel várható.

 

2014.02.18   Száz új munkahelyet hoz a Füred Hotel

Igazi sikertörténet az, amit Czigle János szállodatulajdonos hozott létre Balatonfüreden. A Flamingó Hotel télen is minden hétvégén telt házzal üzemel, a vendégek szeretik az ottani szolgáltatásokat. Erre alapozva vágott bele legújabb vállalkozásába a helyi üzletember, aki megvásárolta a hét éve üresen álló Füred Hotelt. Saját erőből, illetve banki hitel segítségével, négymilliárd forintból újul meg a létesítmény, további 2,5 milliárdból két apartmanház is épül. Mindez jelentős adóbevételt jelent a városnak, és legalább száz új, éves munkahelyet a füredieknek. Új látványtervek!

 

2010.05.05   450 milliós támogatást nyert a Hotel Füred

450 millió forintos támogatást nyert a Hotel Füredet működtető kft., a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácstól. Ez az össz beruházási költség 15%-a, vagyis 3 milliárd forintból újulhat meg Balatonfüred egyik legnagyobb szállodája.

 

2008.10.04   Angoltanárok konferenciája

Október 3. és 5. között Balatonfüreden rendezték meg az Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének 18. konferenciáját. Faragó Líviával, az Egyesület elnökével múlt heti adásunkban már láthattak interjút. Most neves hazai és külföldi szakembereket kérdeztünk a tanácskozás eredményeiről.

 

2008.09.16   Gyermekvédelmi konferencia

3 napos gyermekvédelmi konferenciát tartottak Balatonfüreden szeptember 15 és 17. között. A tanácskozáson szakpolitikusok és a gyermekvédelem különböző területein dolgozó szakemberek vitatták meg a legfontosabb kérdéseket. A konferencián elhangzott:a Regionális Operatív Program keretében a következő 7 évben 80 milliárd Ft értékű fejlesztés várható a gyermekvédelmi intézményekben.

 

2008.09.04   A miniszterelnök is adót csökkentene, de nem minden áron

Forró politikai őszre készülhetünk ez már most is látszik. A politikai pártok tárgyalnának is meg nem is, a huzavona folytatódik. Mindeközben egyre kisebb esélye van Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek arra, hogy a költségvetést elfogadtassa a parlamenttel. A kormányfő 27-ére összehívta az MSZP rendkívüli kongresszusát, ahol döntenek a továbbiakról. Gyurcsány Ferenc egy füredi adókonferencián is beszélt a gazdasági helyzetről, adócsökkentésről, tervezett szigorításokról. Most már csak az a kérdés, lesz-e idő és partner a kivitelezéshez.

 

2008.09.01   Aktualitásokról Kiss Péter kancellária miniszterrel

Kiss Péter kancelláriaminiszter szerint a Gyurcsány -féle megegyezés program felhívás az SZDSZ-nek egy keringőre. Egyelőre mint ismeretes az SZDSZ nem fogadta el ezt a tervet és nem szándékozik támogatni a tervezett költségvetést. A miniszter bizakodó, továbbra is tárgyalniuk kell az SZDSZ-el, hiszen az alapelvben, hogy a tervezett csökkentett adók kifehérítik a fekete gazdaságot, egyetért a két párt ? mondta az MSZP alelnöke Füreden.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT