MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Annabella presszó

Találatok száma: 5

 

2010.06.25   Dr. Bagdy Emőke pszichológus a boldogságkeresésről

A Füred Tv Extrában ma egy interjút láthatnak a pszichológiai tudomány kandidátusával, dr. Bagdy Emőke pszichológussal, aki pénteken egy konferencián tartott előadást. A szakember arról beszélt, hogy abban a világban ahol a pénz az úr és az embereket fogyasztásra nevelik, miként található meg az egyén boldogsága. Tanulságos percek következnek.

 

2010.06.25   Referencia iskolák a minőségi oktatásért

50 régiós oktatási intézmény, óvodák, általános- és középiskolák képviselték magukat azon a szakmai konferencián, ahol a minőségi oktatásról és az ehhez kapcsolódó referenciaintézményekről volt szó.

 

2009.10.08   20 éves a Balatonfüredi Széchenyi Társaság

Jubileumot ünnepelt a Balatonfüredi Széchenyi Társaság, a szervezet ugyanis az idén 20 éves. Az ünnepi közgyűlésen ott voltak az alapítók és megválasztották az új tagokat is.

 

2009.05.25   18. Balatonfüredi Borverseny

18. alkalommal hirdette meg a városi önkormányzat és a Pelsovin Trade a balatonfüredi borversenyt, amelyre az idén 357 bort neveztek be. A versenyen 40 bíráló 2 napig minősítette a különböző fajtájú borokat. A végeredmény vasárnap derült ki az ünnepélyes díjkiosztón, ahol azt is megtudtuk ki lett az év bortermelője Balatonfüreden.

 

2008.09.18   A rendőrség elégedett

Az imént is látott új mentőhajónak bizonyára sok dolga akad majd, ha folytatódik az idei tendencia, vagyis az, hogy ezen a nyáron 40%-kal több embert kellett kimenteni a tóból, mint 2007-ben. Ezt már egy füredi szezonzáró sajtótájékoztatón hallottuk, ahol a rendőrség beszámolt az idegenforgalmi idény tapasztalatairól.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT