MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Reformkori városrész

Találatok száma: 3

 

2015.06.02   Nagykövet asszonyok látogatása Balatonfüreden

Budapestre akkreditált nagykövet asszonyok látogattak el Balatonfüredre június 2-án délelőtt. A Vitorlás étteremben dr. Bóka István polgármester köszöntötte a vendégeket, akiknek átnyújtotta a város ajándékát, majd rövid megbeszélést is tartottak. A nagykövet asszonyok sétát tettek az alsó városrészben, megtekinttették a kulturális intézményeket is. A különleges biztonsági előkészület mellett zajló programra, csak a helyi média kapott meghívást.

 

2011.06.02   Fenntartható fejlődés: Füred jó példa lehet

Egy hónapos kurzuson vehetnek részt magyar diákok, ahol nemzetközileg elismert szakemberek tanácskoznak a fenntartható fejlődésről. Az elmúlt napokban a Lóczy gimnázium diákjai is csatlakozhattak ahhoz a delegációhoz, amely látogatást tett Balatonfüreden és amely 11 ország környezetvédelmi szakembereit tömöríti. A füredi származású Dr. Némethi Sándor egyetemi docens, aki szorgalmazza a hasonló konferenciákat elmondta, Balatonfüred jó példa lehet abban, hogy kell a környezetet védve építkezni, fejleszteni.

 

2008.09.27   Romantikus Reformkor

Ha csak 3 napra is de visszatért a reformkori hangulat Balatonfüredre az elmúlt hétvégén. A reformkorhoz kapcsolódó ételek és kulturális programok péntek délutántól vasárnap estig várták az érdeklődőket. A szervezők a nyári szezont szerették volna meghosszabbítani és ha nem is voltak annyian mint a nyári hétvégeken, azért sokan kíváncsiak voltak a programokra. A következő 25 percben összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT