MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Siófok, Kodolányi János Főiskola

Találatok száma: 3

 

2010.04.09   A Balaton Fejlesztési Tanács ülése Siófokon

A Balatoni fejlesztések hazai és Uniós támogatásának aktuális helyzetéről, a pályázatok elbírálásáról tanácskoztak a szakemberek a Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi ülésén, melyen jelen volt a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség integrációs elnökhelyettese is.

 

2009.02.13   Több pénz a BFT-nek

Ötször annyi pénzből gazdálkodhat idén a Balaton Fejlesztési Tanács, mint 2008-ban. Ezt a siófoki évnyitó értekezleten hallottuk, ahol ott volt Szabó Pál környezetvédelmi miniszter is. Siófokról kollégám tudósít.

 

2008.10.03   Tanácskozás a balatoni közlekedésről

A Balaton körüli közlekedésről rendeztek rendkívüli ülést Siófokon a Balaton Fejlesztési Tanács tagjai. A fórumra meghívták dr. Szabó Pál közlekedési minisztert is. Ő időközben azonban a hétfői tragikus vonatbaleset miatt időközben lemondott, a minisztérium álláspontja ettől valószínűleg nem változik. Úgy tűnik a közeljövőben nem sok központi forrásra számíthat a balatoni közlekedés, pedig a tervek között szerepel a Fonyód -Badacsony kompjárat beindítása és a 65-ös főút bővítése is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT