MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett operatőr: Bán László

Találatok száma: 8

 

2016.04.17   Bronzérmes a BKSE

Bronzéremmel tértek haza a BKSE kézilabdázói a debreceni magyar kupa négyes döntőről. Ez azt jelenti, hogy újból megnyílt az út az együttes előtt, hogy ősszel nemzetközi kupában szerepelhessen.

 

2015.03.07   MT Melsungen - BKSE EHF kupa mérkőzés

A jelenlegi csoportelső otthonában lépett pályára a hétvégén az EHF kupában a BKSE. A hazai hat gólos vereség után fürediek a tisztes helytállásban bízhattak, míg a vendéglátók tovább gyarapíthatták pontjaikat.

 

2014.04.19   Irány Törökország! - útifilm a 13. Nilüferi Nemzetközi Sportfesztiválról

Óriási sportsiker született Törökországban. Bursában az önkormányzat támogatásával Magyarországot a balatonfüredi Radnóti iskola teremlabdarúgó csapata képviselte a 13. Nemzetközi Nilüferi Sportfesztiválon, amelyet meg is nyertek. A füredi gyerekeket rengeteg élmény érte, a néptáncosokat és futsalosokat vendégül látó török szülők számos kirándulásra vitték el őket. A török kapcsolatnak köszönhetően már több mint 100 füredi fiatal látogathatott ki Bursába és a tervek szerint mindez jövőre folytatódik. A 9 napos utazás legérdekesebb pillanatait a Füred TV stábja is megörökítette.

 

2013.05.13   Füredi sportsikerek Törökországban

Balatonfüred ismét meghívást kapott a törököktől a nilüferi nemzetközi sportfesztiválra. Ebben az évben nem kézilabdacsapattal, hanem úszókkal nevezett a város a megmérettetésre. A 23 tagú delegációval utazott a Balatonfüred Néptánc Együttes is, akik a magyar néptánccal arattak páratlan sikert. A legfontosabb, legérdekesebb történéseket a Füred TV stábja örökítette meg. A Törökországban most zajló események dacára elmondhatjuk, egy dinamikusan fejlődő országban jártunk.

 

2012.09.07   A biztonságos közlekedésért

Oktató, nevelő programot szervezett a Balatonfüredi Rendőrkapitányság az Eötvös iskolában azoknak a diákoknak, akik most kezdték az első osztályt. Számos ügyességi feladattal, játékos vetélkedővel várták a kicsiket és szüleiket. A cél a gyermekbalesetek megelőzése volt.

 

2011.02.11   Vaszary estek: Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója

Nem szokványos beszélgető - estek részese lehet a közönség a Vaszary Villában. Gergely Éva feladatokat ad vendégeinek és a közönségnek is. Különböző játékokkal vonja be a nézőket a beszélgetésekbe, és a végén ajándékot kap a vendég is. Most Oberfrank Pált hívta meg, legközelebb Can Togay János és majd Ragály Elemér lesz a vendég.

 

2010.05.09   Pálóczi Horváth Ádámra emlékeztek Füreden

Az iró, költő, hagyománygyűjtő Pálóczi Horváth Ádámra emlékeztek a fürediek, születésének 250. évfordulóján. A Balatonfüredi Helytörténeti Egyesület és a Balatonfüredi Református Egyházközösség által rendezett ünnepséget, Istentisztelet előzte meg.

 

2010.04.28   A Művészklub tavaszi kiállításán

A balatonfüredi székhelyű Művészklub alapítói is képviseltetik magukat azon a tavaszi kiállításon, amely a Polgármesteri Hivatal Folyosógalériájában nyílt április 28-án. A tárlat tavaszi és nyári témájú festményeket vonultat fel.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT