MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett operatőr: László György

Találatok száma: 3

 

2013.11.12   Támogatókat keresnek a füredi mentősök

Egy modern újraélesztő készülék megvásárlását tervezi a füredi mentőállomás, azonban a Lucas2 elnevezésű önműködő defibrillátor több mint négymillió forintba kerül. Az egyre nehezedő körülmények ellenére a helyi mentőscsapat, az újraélesztési arány nézve, jelentősen megelőzi az uniós átlagot, ez a készülék újabb előrelépést jelentene. A gép a nélkülözhetetlen mellkaskompressziót végzi, igen precízen.

 

2012.01.28   Törökszentmiklós-BKSE - kézilabda

Törökszentmiklóson vívta ki a négy közé jutást a Magyar Kupában a BKSE férfi kézilabda csapata. A második félidőt ugyan a hazai csapat nyerte, de a fürediek győzelme így sem forgott veszélyben.

 

2011.11.25   Gaál Ágnes és tanítványai kiállítása

Évente egyszer bemutatkozik a füredi közönség előtt Gaál Ágnes művésztanár és tanítványai, ahol a radnótis gyerekek alkotásait ismerheti meg az érdeklődő. Az idei kiállításon három meghatározott témakör szerint készült rajzok, festmények láthatók. Természetesen a gyerekek mellett, az őket tanító Gaál Ágnes képei is megtekinthetők a Szabadidő Központban.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT