MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dani Barbara igazgató, Balatoni Regionális Turisztikai Projekt Iroda

Találatok száma: 6

 

2011.03.03   Utazás kiállítás 2011.

A Balatonhoz látogató vendégek 74 százaléka belföldi. Az idelátogatók háromnegyede jól érzi itt magát, és legközelebb is vissza akar jönni, fogalmazta meg a Magyar Turizmus Zrt. hálózati igazgatója az Utazás kiállításon a tapasztalatokat. Ebben az évben a természetes vizek és az egészségturizmus nyújtotta lehetőségeken van a hangsúly, ezt hirdették turisztikai szakemberek. Az Utazás kiállításon mindenesetre érződött a válság, kevesebb kiállító és talán szürkébb kínálattal várta a vendéget Budapesten.

 

2009.05.06   A Balaton 7 programjai

38 településen több, mint 120 program, számos kedvezmény. Ezt kínálja a Balaton7 elnevezésű programsorozat május 9-17 között a Balaton Régióban. A rendezvénysorozat céljáról korábbi adásunkban már beszámoltunk. Most a program részleteiről kérdeztük Dani Barbarát a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság igazgatóját.

 

2009.04.21   A Balaton 7 programjai

A Magyar Turizmus Zrt. és a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság május 9. és 17. között előszezoni programsorozatot szervez ?Balaton 7? címmel. A rendezvény elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a régió elő- és utószezonban is igénybe vehető szolgáltatásaira.

 

2009.02.25   Visszaesés várható az elő és utószezonban

Júliusban és augusztusban ugyanannyi, de előtte és utána jóval kevesebb vendég érkezésére számítanak a szakemberek a Balatonnál. A gazdasági válság hatásai biztosan nem kerülik ki az idegenforgalmat, emiatt nagy kihívás előtt áll az egész régió. Mindezt egy budapesti sajtótájékoztatón hallottuk.

 

2009.01.22   2009 a kulturális turizmus éve

Remélhetőleg Balatonfüred turizmusának is kedvez az a kampányév, amelynek vidéki megnyitóját itt tartották a városban. 2009-ben a kulturális értékeken van a hangsúly az idegenforgalomban. Balatonfürednek pedig a nyári vizi örömökön kívül van mit kínálnia az ide látogató vendégeknek.

 

0000.00.00   Balaton Party a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében

2008 a Vizek éve hazánkban és ehhez kapcsolódva több vízparti eseményt is szervez a Magyar Turizmus Zrt. A Balaton körül június 21-én indul a vízi party, ahol számos koncertet, sportvetélkedőt kínálnak az érdeklődőknek. Balatonfüreden július 5-én rendezik a vízi fesztivált, ahová eljön az egyik nagy kereskedelmi rádió élő kívánságműsora is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT