MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Molnár Sándor tanár, a diákszínpad vezetője, Lóczy Lajos Gimnázium

Találatok száma: 5

 

2014.01.25   Ádámok és Évák ünnepe Veszprémben

A Veszprémi Petőfi Színházban ismét megrendezték az Ádámok és Évák ünnepét a magyar kultúra napja alkalmából. Idén Gergők és Vicuskák címmel magyar írók, költő műveiben szereplő szerelmi történetekből játszottak el jeleneteket a középiskolás fiatalok. Balatonfüredről a Lóczy gimnázium képviseltette magát.

 

2013.10.11   150 éve született Gárdonyi Géza

Gárdonyi Gézára emlékeztek Balatonfüreden a Pantheonban és a Városi Könyvtárban. A 150 éve született író életéről, munkásságáról Praznovszky Mihály irodalomtörténész tartott előadást az érdeklődőknek.

 

2011.07.02   Lóczys diákszínészek előadása

Az Amatőr Színjátszók Nemzetközi Találkozójának keretében láthatta a közönség az Arácsi Népházban Rejtő Jenő: Lavotta úr utolsó szerelme című vígjátékát a Lóczy Gimnázium diákszínpadának előadásában. A rendező Molnár Sándor tanár úr volt, aki ezúttal a színpadon is bemutatkozott.

 

2011.01.22   Kitüntették Molnár Sándort

Molnár Sándor tanár urat ovációval fogadta a közönség a Balatonfüred Kultúrájáért kitüntetése kapcsán. Az Anna Grand Hotelben tartott ünnepségen 15 éves diákszínház vezetői munkáját ismerte le a város.

 

2010.04.19   Diákok a színpadon

Középiskolások mutatják be jövőre a magyar kultúra napján Az ember tragédiáját a Petőfi Színházban. A 15 színt 14 iskola diákjai állítják színpadra, ezekből áll össze majd a kész darab. Április 16-án sorsolták ki a teátrumban, hogy melyik jelenetet melyik intézmény kapja. A füredi Lóczy Gimnázium tanára a Falansztert húzta.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT