MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kiss András zongoratanár, Ferencsik János Zeneiskola

Találatok száma: 4

 

2017.02.13   Zenetanárok koncertje

Komolyzenei koncert helyszíne volt hétfőn délután a Ferencsik János Zeneiskola, ahol ezúttal nem a növendékek, hanem az intézmény zenetanárai mutatkoztak be. A hagyomány több évtizedes, minden évben farsangi hangulatú hangversennyel készülnek a pedagógusok. Többen közülük úgy nyilatkoztak, hasznos ez a koncert, hiszen tanárként ismét belehelyezkedhetnek a növendékek világába.

 

2013.05.22   Bánó Veronika és Kiss András koncertje

A Ferencsik János Zeneiskola két tanára Bánó Veronika és Kiss András adott nagysikerű, közös zongorakoncertet május 22-én az intézmény dísztermében. Az est folyamán a zenetörténet nagy klasszikusainak művei csendültek fel két és négykezes variációkban. A műsort Kertész Lajos zongoraművész, Veronika egykori tanára ajánlotta a közönség figyelmébe.

 

2011.05.27   Bánó Veronika és Kiss András koncertje

A Ferencsik János Zeneiskola két fiatal tanára Bánó Veronika és Kiss András hét évvel ezelőtt adott először ilyenkor a tanév vége táján közös koncertet, azóta hagyománnyá vált a hangverseny. Idén a Kisfaludy Galériában várták a közönséget, melynek soraiban sok-sok ifjú tanítvány is volt.

 

2010.05.27   Bánó Veronika és Kiss András koncertjén

Hat éve zenél együtt sikeresen Bánó Veronika és Kiss András, akik az elmúlt héten tartották hagyományos zongorakoncertjüket a Kisfaludy galériában.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT