MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Zdolik Bence

Találatok száma: 6

 

2017.05.27   Szezonzáró a füredi kézilabdázóknál

Hatodik helyen zárta az évet a BKSE felnőtt kézilabda csapata. A szezonzárót a játékosok mellett megtisztelték az egyesület szponzorai és a B közép lelkes képviselői is. Az évzáron elhangzott, a helyezés megfelel a várakozásoknak és a realításoknak, de egy kis szerencsével talán előbbre is végezhetett volna csapat.

 

2016.07.23   A 191. Anna-bálon

Gyöngyházfényű porcelán szívek a hölgyek nyakában, könnyed nyári este, fények és nagyestélyik a 191. füredi Anna-bálon. Ebben az évben egy a modell karriert is próbálgató 17 éves szegedi diáklány lett az Anna-bál szépe, két udvarhölgye pedig egy balatonfüredi és egy szigetvári 18 éves lány. A bál szépeit a vendégek által megszavazott 15 lány közül egy szakmai zsűri választotta ki.

 

2014.10.21   Az EHF Kupában továbbjutó BKSE ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz

Bravúros idegenbeli győzelmével az EHF kupa harmadik fordulójába jutott a BKSE kézilabda csapata. A Bécsben megtartott sorsoláson a fürediek következő ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz. A két mérkőzésre november végén kerül majd sor.

 

2013.04.09   Zdolik Bence 6/6

Titkon reménykedtünk benne,hogy Zdolik Bence bemutatkozhat a felnőtt válogatottban,de ilyen szereplésre senki sem számított. A BKSE kézilabdázója hat lövésből hatot gólt ért a horvát csapat ellen.

 

2011.10.08   FTV Exkluzív: HC Berchem - BKSE férfi kézilabda-mérkőzés

Luxemburgban kezdte meg EHF szereplését a BKSE kézilabdacsapata. A szombati mérkőzést megnézhetik teljesen terjedelmében.

 

2010.06.05   Bemutatkoztak az új füredi kézilabdások

Három új játékossal bővült a BKSE férfi kézilabda csapatának kerete. Az újonnan érkezett sportolókat pénteken mutatták be.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT