MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Róthné Major Klára

Találatok száma: 6

 

2017.06.18   Ismét Balatonfüreden a Sirály Táncfesztivál

Ebben az évben is Balatonfüred ad otthont, a közel száz táncosnak bemutatkozási és versengési lehetőséget biztosító Sirály Táncfesztiválnak. Június 18-21. között a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban délutánonként lépnek fel a művészeti csoportok, az ünnepélyes díjátadó helyszíne az Anna Grand Hotel.

 

2016.06.19   Ismét Sirály Táncfesztivál

Június 19-22. között kapott helyet a balatonfüredi rendezvénynaptárban a XIII. Sirály Táncfesztivál. A négynapos rendezvénysorozat keretében, több mint kétszáz ifjú táncos lép/lépett színpadra. A versenyen társadalmi és szakmai zsűri egyaránt értékelt, a legjobbak értékes díjakat vihetnek haza. A látványos rendezvényt a Múzsa Művészeti Egyesület szervezte meg.

 

2015.06.16   12. Sirály Táncfesztivál

Húsz táncegyesület 180 táncosa vett részt a vasárnap és szerda között lezajlott Sirály Táncfesztiválon. Az országos minősítő versenyen társadalmi és szakmai zsűri is értékelte a produkciókat, akik nézték a koreográfiát, az előadásmódot és a látottak ötletességét is. A legjobbak értékes díjakat vehettek át, amelyeket a Múzsa művészei ajánlottak fel.

 

2014.06.16   XI. Nemzetközi Sirály Táncfesztivál

A Múzsa Művészeti Egyesület június 14 és 17. között rendezte meg a Sirály Táncfesztivált. Az ország több pontjáról érkezett 16 csoportot a szakmai zsűri mellett a közönség is értékelte.

 

2012.06.21   IX. Nemzetközi Sirály Táncfesztivál

Látványos, változatos programot kínált a Múzsa egyesület szervezésében megrendezett táncfesztivál, amely négy napon át zajlott Balatonfüreden. A Kisfaludy színpadon szinte minden táncstílus bemutatkozott, 22 csoport, közel 300 táncosa szórakoztatta a közönséget.

 

2010.06.19   Sirály Táncfesztivál

Június 18. és 20. között hetedik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Sirály Táncfesztivált, melyre az ország minden tájáról, sőt határainkon túlról is érkezetek fiatal táncosok. A társadalmi zsűri mellett két Harangozó-díjas táncművész, Lőrinc Katalin és Demcsák Ottó is értékelte a produkciókat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT