MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Halas Adelaida színművész

Találatok száma: 7

 

2014.06.15   Évadzáró a Petőfi Színházban

Nagy sikere volt idén a nyílt napnak, a Bérletek éjszakájának, az Angol Nyelvű Drámafesztiválnak, az Erdélyi Napoknak és jelentősen nőtt a bérletesek száma, hangzott el a Veszprémi Színház évadzáró társulati ülésén. Több színművész munkáját kitüntetéssel ismerték el és megtudtuk azt is, hogy a nyár is mozgalmasnak ígérkezik.

 

2013.10.16   A víg özvegy a Petőfi Színházban

Szinetár Miklós rendezésében A víg özvegy című népszerű operettet láthatja a Veszprémi Petőfi Színház közönsége októbertől. A darabnak nemcsak a világhírű zene az erőssége, hanem a kiválóan megírt történet is, hiszen jó helyzeteket, jól játszható szituációkat kínál a színészeknek. A főbb szerepekben Halas Adelaida, Szilágyi Tibor és Szeles József látható.

 

2012.02.24   Marica grófnő - operett a Veszprémi Petőfi Színházban

A Veszprémi Petőfi Színház februárban tűzte műsorára a Marica grófnő című operett-előadást. A bemutatón készített összeállításunkban az interjúk mellett felcsendülnek a legnépszerűbb dalok is.

 

2011.09.26   Ég és föld gyermeke - zenés álomjáték Pilinszky meséiből

Szeptember 27-én mutatták be a Latinovits-Bujtor Játékszínben az Ég és föld gyermeke című zenés álomjátékot. A darab érdekessége, hogy Pilinszky János hét meséje alapján íródott. A rendező Dóczy Péter gyermekeknek és felnőtteknek is ajánlja az előadást.

 

2011.01.14   Színházi ajánló: Csókos asszony

Igényes szórakozást kínál a veszprémi Petőfi Színházban a zenés műfajt kedvelő közönségnek a Csókos asszony című operett, amely Zerkovitz Béla az egykori szegedi építészmérnök egyik legismertebb műve. Zerkovitz örökzöld slágerei: Mi muzsikus lelkek..., Most amikor minden virág nyílik..., Van a Bajza utca sarkán, Éjjel az omnibusz tetején. A felcsendülő melódiák garanciát jelentenek, hogy a közönség hátradőlhet a székében és engedje, hogy a dalok, a szerelem és a humor szárnyán repítsék az operettek habkönnyű világába. Az előadást Oberfrank Pál igazgató állítja színpadra. Most az operettrészletek mellett a rendezővel és a főszereplőkkel láthatnak interjúkat.

 

2010.09.24   Anna Karenina - médianap a Petőfi Színházban

A nyári nagy sikerű nyilvános főpróba után szeptember 24-én az évad első előadásaként mutatták be a Petőfi Színházban az Anna Karenina című musical-operát. A premier előtt két nappal nagyszabású médianapot tartottak a teátrumban, melynek keretében a rendező és a főszereplők is nyilatkoztak a sajtó képviselőinek.

 

2010.06.20   Nyári Koffer Színház

A Veszprémi Petőfi Színház kiemelt feladatának tekinti, hogy ne csak a teátrum falai között játsszon, hanem a megye legkisebb településeire is eljusson előadásaival. Kofferszínház néven Szeles József színművész irányításával a társulat nyáron híres operettekből összeállított zenés darabbal szórakoztatja a közönséget.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT