MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Júlia Spörri

Találatok száma: 3

 

2012.05.14   Újra nyílt nap a kutyamenhelyen

Május 20-án újra nyílt nap lesz a füredi kutyamenhelyen. 10 és 13 óra között várják mindazokat, akik szeretnék megismerni az Északbalatoni Ebmentő Egyesület munkáját. Örökbefogadásra is lesz lehetőség, jelenleg több mint 40 kutyus vár gondoskodó gazdára. Elindult az egyesület facebook oldala is, ahol mindig napra kész információkkal, hasznos tanácsokkal és fajtaismertetőkkel várják a böngészőket.

 

2011.06.08   Nyílt nap a kutyamenhelyen-előzetes

Még mindíg vannak elegen akik időt, pénzt, fáradságot nem kímélve sokat tesznek egy olyan ügyért, ami meggyőződésük, hogy kötelességünk. Az Észak-balatoni Ebmentő Egyesület tagjai a helyi kutyakiképzőkkel együtt pünkösd vasárnap nyílt napot tartanak, hogy gazdát találjanak a kidobott, elhagyott kutyáknak.

 

2010.06.20   Kutyamenhely Balatonfüreden

Nyílt napon mutatkozott be az Északbalatoni Ebmentő Egyesület. Balatonfüreden az önkormányzattal együttműködve már elérték, hogy a gyepmesteri telepet kutyamenhellyé nyilvánítsák. Új kenneleket építettek, szigetelt kutyaházakat vásároltak és szeretnék folytatni az építkezést.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT