MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Ágoston Gergely idegenvezető, Baross Magyar Kultúrkör

Találatok száma: 2

 

2014.06.08   Kitüntették Ágoston Gergelyt

A Balatonfüred és Abbázia között létrejött kitűnő testvérvárosi kapcsolat kitalálója, mai napig lelkes szervezője Ágoston Gergely professzor vehette át vasárnap Balatonfüred Város Díszoklevelét. A Kisfaludy színpadon köszöntötték őt helyi barátai, a Kék Balaton dalkör és az alsóörsi kórus, de fellépett a lovrani Lovor énekkar is. Ágoston Gergely a közelmúltban ünnepelte 80. születésnapját.

 

0000.00.00   Fürediek Opatijában

Az Ucska-hegy, a Cres és a Krk-sziget ölelésében fekvő horvátországi Opatija, azaz Abbázia a 19. század második és a 20. század első felében élte fénykorát mint Közép-Európa turista- és gyógyközpontja. A jellegzetesen téli üdülőhelyen, amely Balatonfüred testvérvárosa, nem először jár füredi csoport. Most meghívásra a Közép-Európa Abbázia Fesztiválra utazott a Reformkori Hagyományőrzők Társasága Takács Miklóssal, az önkormányzat idegenforgalmi bizottságának elnökével együtt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT