MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: dr. Simon Attila vezérigazgató, Herendi Porcelánmanufaktúra

Találatok száma: 5

 

2015.07.06   Brokátkék szívek a 190. Anna-bálon

Idén a Balaton szíve néven kék színű porcelán szíveket kapnak a hölgyek a füredi Anna-bálon, amelyre már áprilisban elfogytak az 55, 60 és 70 ezer forintba kerülő jegyek. Aki lemarad a bálról, a MTV rövid híradós bejelentkezéseiből és a másnapi összefoglalóból értesülhet a legfontosabbakról. A Balatonfüredre érkező vendégek és a fürediek a keddtől vasárnapig tartó fesztiválon tölthetik kellemesen a hetet a városban. Az Anna-fesztiválon a programok ingyenesek, hallottuk a báli sajtótájékoztatón.

 

2013.07.11   Újdonságok a 188. Anna-bálon

Több változás is lesz ebben az évben a 188. Anna-bálon az előző bálokhoz képest. A jegyek már két hónapja elfogytak, de a július 20-i bál előtti héten igazi fesztiválhangulat várja a füredieket és a vendégeket. A hagyományos báli kísérőrendezvények mellett szinte minden este lesz előadás a Gyógy téren felállított nagyszínpadon. Az Operaház kórusa és énekesei mellett itt adnak gálaműsort az első füredi prímásverseny hegedűsei is.

 

2012.05.25   Herendi csodák a Vaszary Villában

Szeptember 2-ig látható a Vaszary Villában a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. kiállítása. A tárlat már nem először érkezett Balatonfüredre, hiszen a cég a város stratégiai és kulturális partnere. A kézzel festett porceláncsodák között balatoni motívumokat, sőt Füredhez köthető elemeket is felfedezhet a látogató. A szervezők bíznak abban, hogy nem csak az idősebb generáció kíváncsi a kiállításra, hanem minél több fiatalt is meg tudnak vele szólítani.

 

2011.04.02   Herendi porcelánok az Anna Grand Hotelben

Két hónapig látható az Anna Grand Hotel színháztermében az a kiállítás, amely bemutatja a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. termékeit, az Európai Kulturális Örökség jegyében, kapcsolódva az uniós elnökség füredi rendezvénysorozatához. A porcelánokat előzetes bejelentkezés alapján iskolai csoportok is megnézhetik.

 

2010.07.09   Herend Füreden

13 éve van hivatalos kapcsolata Balatonfürednek Herenddel, de a porcelán manufaktúra régóta támogatója a városnak. Nemcsak az Anna-bál,de a Jókai Napok, Quasimodo Költőverseny és több más rendezvény kapcsán is szponzorálja a várost a világhírű manufaktúra, amely minden nyáron egy kiállítással, most a legszebb étkészleteivel mutatkozik be a Kisfaludy Galériában.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT