MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Sugár András elnök, Magyar Golf Szövetség

Találatok száma: 3

 

2012.07.25   Balatonudvariban rendezik a junior golf Európa-bajnokságot

Folytatódik a három éve tartó sikersorozat és az idén is Balatonudvariban rendezik meg a Young Masters Golf Európa-bajnokságot. Közel 30 ország fiatal versenyzői mérik össze tudásukat a háromnapos versenyen. A magyar csapat négy tagja is már a helyszínen van, tőlük jó eredményre számítanak a Magyar Golf Szövetségnél.

 

2011.07.23   Junior Golf Európa-bajnokság Balatonudvariban

Rangos esemény helyszíne volt júliusban a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club. A második alkalommal megrendezett junior Európa-bajnokságon 29 ország 103 játékosa vett részt.

 

2010.07.21   European Young Masters Golf Európa-bajnokság

Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf Clubban rendezik meg a héten a Junior Golf Európa-bajnokságot. A verseny legjobbjai az amerikaiakkal küzdenek majd meg a következő kupán. Az Eb megnyitója és több rendezvénye is Balatonfüreden lesz. Hogy a golfot népszerűsítsék, a SportKlub csatornán és a füredi sétányon lévő kivetítőn minden este követhetik a verseny összefoglalóját az érdeklődők.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT