MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Risztov Éva

Találatok száma: 3

 

2015.06.20   Füreden úsztak a világ legjobbjai

A nőknél Risztov Éva a második, a férfiak versenyében Gyurta Gergely a negyedik helyen végzett a Magyar Úszás Napja keretében Balatonfüreden rendezett nyíltvízi úszó világkupán. A 10 kilométeres viadalon brit és brazil győzelem született, mindkét számban tizedmásodpercek döntöttek az aranyéremről.

 

2010.08.05   Úszó Eb Füreden

Öt napig Balatonfüred volt az egyik helyszíne a 2010-es Úszó Európa-bajnokságnak. A Marina előtt 7 magyar versenyzőt láthatott a közönség, akik közül Risztov Éva szerepelt a legjobban. A csütörtöki napon 10 km-es távon a 7. helyet szerezte meg alig 10 mp-vel lemaradva a győztes holland versenyzőtől.

 

2010.07.29   Úszó Eb 2010 - sajtótájékoztató

Újabb nagyszabású sporteseményre kerül sor augusztus 4. és 8. között Balatonfüreden. A magyarországi Úszó Európa-bajnokság nyíltvízi, hosszútávú versenyszámait rendezik a Marina Hotel előtti vízfelületen. A verseny sajótájékoztatóját az elmúlt héten rendezték.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT