MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Károly Éva festőművész

Találatok száma: 3

 

2015.09.30   Károly Éva kiállítása

A balatonfüredi Művészklub szervezésében láthatja a közönség Károly Éva festőművész képeit a Városháza emeletén. A Folyosógaléria ezúttal egy romantikus alkotó tárlatának ad otthont, egészen november elejéig. Károly Éva hitvallása, hogy szépet nemeset alkosson, azt a láthatatlant, amely feloldja a feszültsége és fényt, reményt, szeretetet sugároz a közönség felé. Üzenetet kíván átadni a festményekkel, mely megérinti a lelket.

 

2012.08.28   Károly Éva kiállítása az Astória Étteremben

A természet szépségét, a Balaton ezernyi arcát mutatja be Károly Éva kiállítása, mely szeptember 2-ig tekinthető meg az Astória Étteremben. A kis tárlaton látható képek szinte kivétel nélkül a természetben készültek, így teljesen hitelesen mutatják be a fényeket, árnyékokat és a perspektívákat. Károly Éva gyermekkorától kezdve sok időt tölt a Balaton partján, így nem csoda, hogy egyik kedvenc témája is a "Magyar tenger".

 

2010.08.30   Újlaky Károly és Károly Éva kiállításán

Károly Éva festő és Ujlaky Károly színész képeiből látható közös kiállítás a Polgármesteri Hivatal folyosógalériájában. Az alkotó pár Budapesten él, de ezernyi szállal kötődik a Balatonhoz és Füredhez is. A festmények szeptember 20-ig tekinthetők meg.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT