MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Gergely Éva

Találatok száma: 5

 

2011.06.21   A Kisfaludy Színház nyári előadásai

"Építkezni nem csak téglával, kővel és malterral kell, hanem lelki értékkel, tudással, szeretettel is." - olvasható a januárban alakult balatonfüredi Kisfaludy Színház honlapján. Ennek szellemében állították össze a színház vezetői a nyári programkínálatot, amely színes, sokrétű, igényes szórakozási lehetőséget kínál helyieknek és turistáknak egyaránt.

 

2011.05.16   Védőnői méhnyak szűrés Füreden

2009-ben indult útjára az a népegészségügyi program, melynek keretében védőnőket képeztek ki a méhnyak szűrés vizsgálat elvégzésére. Tavaly öt füredi védőnő is részt vett ilyen képzésen és három hónapon keresztül fordulhattak hozzájuk a hölgyek. Idén újra indul a kampány, de rövidebb ideig egy hónapig tart. A program részleteiről a Közösségi Házban tartottak tájékoztató fórumot.

 

2011.05.07   Jókai bableves főzőverseny

A Jókai nevéhez fűződő különleges, tejfölös bableves messze földön híres, csakúgy mint az ételről elnevezett füredi főzőverseny , melyet évről-évre a Jókai napok keretében rendeznek meg a Koloska-völgyben. Idén 43 csapat mérte össze főzőtudományát. A zsűri 15 aranyminősítést , 5 különdíjat és egy fődíjat osztott ki.

 

2011.02.11   Vaszary estek: Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója

Nem szokványos beszélgető - estek részese lehet a közönség a Vaszary Villában. Gergely Éva feladatokat ad vendégeinek és a közönségnek is. Különböző játékokkal vonja be a nézőket a beszélgetésekbe, és a végén ajándékot kap a vendég is. Most Oberfrank Pált hívta meg, legközelebb Can Togay János és majd Ragály Elemér lesz a vendég.

 

0000.00.00   Vaszary Esték - Binder Károly

Binder Károly zongoraművész nyitotta meg azt az új rendezvénysorozatot, melynek a Vaszary Villa ad otthont ezentúl minden hónapban. A Vaszary Esték lényege, hogy a társadalom számára különösen értékes és kiemelkedő művészek, kutatók, írók egy beszélgetésben is bemutatkozhassanak a közönség előtt. Sokszor kevés időt és teret kapnak ezek az emberek, hogy önmagukról az elért sikerekről beszéljenek, erre kívánunk lehetőséget teremteni, -mondta Gergely Éva, aki a beszélgetőtárs lesz minden egyes alkalommal.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT