MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Doncsev András alpolgármester, Balatonfüred

Találatok száma: 5

 

2011.04.09   800 éves Füred: a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertjén

Különleges zenei és vizuális élményben lehetett része azoknak, akik április 9-én ellátogattak a Balaton Szabadidő Központba a Budafoki Dohnányi Zenekar hangversenyére. Az együttes rendkívül népszerű vetítéssel egybekötött filmzene koncertjét hallhatta és láthatta a közönség. Az est folyamán John Williams és Ennio Morricone népszerű filmslágerei mellett klasszikus szerzemények is felcsendültek.

 

2011.04.09   Uniós tanácskozások Füreden

Balatonfüred az unió magyar elnöksége alatt öt nemzetközi találkozónak ad otthont. A város nem csak helyszínt biztosít a konferenciáknak, hanem kulturális rendezvényeket is szervez a programokhoz. Az uniós elnökség legrangosabb füredi rendezvénye a távközlési miniszterek hétvégén tartott tanácskozása.

 

2010.11.27   Felállították a városi betlehemet

A Kerek templom alatti téren a hagyományoknak megfelelően idén is advent első vasárnapjának előestéjén állították fel a Reformkori Hagyományőrzők Társaságának szervezésében a betlehemet. A műsort ezúttal a Lóczy Gimnázium diákjai adták. Az ünnepség után a Blaha utcában szeretetvendégséggel várták az érdeklődőket.

 

2010.11.22   Adventi hétvégék Balatonfüreden

November 27-én szombaton a hagyományos betlehem állítással veszi kezdetét a városban az "Adventi hétvégék Balatonfüreden" elnevezésű rendezvénysorozat. A szervezők azt remélik, hogy a színvonalas programok sok érdeklődőt csalogatnak Füredre. Idén először karácsonyi vásárt is rendeznek. A Blaha utcában felállított faházaknál csütörtöktől vasárnapig lehet majd vásárolni, nézelődni.

 

2010.10.14   Megalakult az új képviselő-testület

Kisebb testület, kevesebb bizottság kezdi meg Balatonfüreden a munkát. Az ünnepélyes alakuló ülésen két új alpolgármester is letette az esküt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT