MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kardos Gábor szervező

Találatok száma: 2

 

2014.03.21   Összefogással az egész éves Balatonért

Megalakult a Balatoni Kör, amely friss és fiatalos lendülettel kívánja kezébe venni a balatoni turizmust. Az alapítók között neves borászok, vendéglátósok második generációja található, akik négyévszakos szezont álmodtak meg a tó körül. Kezdeményezésüket partnerként fogadta a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. is. Nem csak a gasztronómai és a vendéglátás magasabb szintre emelése a céljuk, de szeretnék növelni a balatoni életminőséget is, új balatoni arculat kialakításán is dolgoznak.

 

2011.01.08   Balaton-Átcsúszás - első jégsport találkozó Füreden

A Kékszalag vitorlásverseny téli párjaként balatoni Jégszalag fesztivál megrendezését tervezi az újonnan megalakult Magyar Jégsport Liga. A hétvégi Balaton-Átcsúszás évnyitó programjaként jégvitorlás versennyel egybekötött jégsport találkozót rendeztek. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkhöz és az időjósok a folytatásra sem ígérnek mínuszokat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT